ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα φέτα-κοκκινολάχανο

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα φέτα-κοκκινολάχανο.

Υλικά

  • 1 μικρό κόκκινο λάχανο ή 1/2 μεγάλο, λεπτοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. χυμός λεμόνι ή λάιμ
  • αλάτι
  • νιφάδες κόκκινο πιπέρι, κατά βούληση
  • 1/2 φλ χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι, χοντροκομμένοι
  • 115 γρ φέτα, τριμμένη
  • 1 κ.σ. μαϊντανός, κομμένος
  • 2 κ.γ. σουσάμι, ψημένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κόκκινο λάχανο με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού ή λάιμ, το αλάτι και το πιπέρι.

Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται κι άλλο χυμό ή αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε τους μισούς χουρμάδες και τη μισή φέτα και ανακατεύουμε.

Γαρνίρουμε με τους υπόλοιπους χουρμάδες και τη φέτα, το μαϊντανό και το σουσάμι.

Η σαλάτα μας διατηρείται για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.