ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σάντουιτς με αυγοσαλάτα και ραπανάκι

Μία εξαιρετική συνταγή για σάντουιτς με αυγοσαλάτα και ραπανάκι.

Υλικά

Για την αυγοσαλάτα:

  • 6 σφιχτά αβγά βρασμένα, κρύα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • ¼ φλ. μαγιονέζα
  • ½ κ.γ ξύσμα λεμονιού και 1 & ½ κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 1/3 φλ. σέλερι, ψιλοκομμένο
  • ¼ φλ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σάντουιτς:

  • Ψωμί της αρεσκείας σας
  • 3-4 φύλλα μαρουλιού, για τη γέμιση
  • ραπανάκι, ψιλοκομμένο, για τη γέμιση

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τα αβγά, τη μαγιονέζα, το χυμό λεμόνι, το ξύσμα λεμονιού, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό σε ένα μπολ.

Με τα χέρια μας ή με σύρμα ανακατεύουμε τα υλικά.

Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα, το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες.

Τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού, την αυγοσαλάτα και το ραπανάκι σε στρώσεις ανάμεσα στις φέτες το ψωμιού της αρεσκείας μας.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.