ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε καραντίνα οι διεθνείς ανδρών και γυναικών

Θετικός στον κορωνοϊό διεθνής πολίστας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο διεθνής με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, Μανώλης Πρέκας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/8) η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ο παίκτης είχε παρουσιάσει ελαφρά συμπτώματα την Πέμπτη και υποβλήθηκε χθες (31/7) σε έλεγχο για covid-19, τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν γνωστά σήμερα (1/8). Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πρέκας αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ η ΚΟΕ έκανε γνωστό ότι όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, τα οποία τέθηκαν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα πέντε ημερών, θα υποβληθούν σήμερα και την Τρίτη σε τεστ για κορωνοϊό. Παράλληλα, θα γίνει απολύμανση στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ έχει ως εξής:

«Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.