Neo

«Τι είπα για τον Γράμμο στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ…»

Αποστάσεις από την απόφαση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί στον Γράμμο και στα πεδία μαχών του Εμφυλίου κράτησε, με ανάρτησή του στο facebook, ο Νίκος Μπίστης.

Μόνο που ο Μπίστης, ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πλέον, δεν στόχευε με την ανάρτησή του στους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους... κεντροαριστερούς όψιμους θαυμαστές του Κυριάκου Μητσοτάκη και στους «μετανοημένους αριστερούς», «παντρεύοντας» την απόφαση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή στην γιορτή μίσους των αποστράτων.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη έχει ως εξής:

«Αυτό που είπα κατ’ ιδίαν στους λίγους φίλους μου στην Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ -βλέπετε εμείς οι «δεξιοί» δεν κόβουμε πολλά εισιτήρια στην νεολαία- ήταν ότι υπήρχαν άλλοι προσφορότεροι τόποι για να τιμήσουν τους αγώνες της Αριστεράς. Υπάρχουν οι Κορυσχάδες, ο Γοργοπόταμος και αν πρέπει οπωσδήποτε να σχετίζεται με τον εμφύλιο υπάρχει η Μακρόνησος όπου όλοι έχουν πλέον αναγνωρίσει ποιοι ήσαν οι καλοί και ποιοι οι κακοί. Όχι ο Γράμμος. Όχι γιατί δεν είναι και αυτή μια σελίδα της Αριστεράς αλλά γιατί όλες οι σελίδες δεν έχουν το ίδιο βάρος ούτε τον ίδιο συμβολισμό. Αλλά δεν διανοήθηκα ποτέ να τους κουνάω το δάκτυλο και να τους απαξιώνω. Γιατί θυμήθηκα στα 18 μου, πόσες αποκοτιές, πόσα αριστερίστικα λάθη διέπραξα. Και επειδή ούτε μισώ τα νιάτα μου, ούτε -ευτυχώς- κατάντησα μεταμελημένος αριστερός δεν μπήκα στην κατηγορία των «κατηγόρων». Εξάλλου περίσσεψαν οι τελευταίοι γιατί έχουμε ένα τσούρμο που μισεί τα νιάτα του και την Αριστερά. Κατά σύμπτωση οι περισσότεροι δηλώνουν υπερήφανοι με τον Μητσοτάκη, τον φάρο του φιλελευθερισμού.

Έλα όμως που και ο φιλελεύθερος πρωθυπουργός πάει -δι' αντιπροσώπου- Γράμμο. Εκεί που κανένας πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση διανοήθηκε να πάει για να τιμήσει «τους πεσόντες υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών». Πάει λοιπόν ο φιλελεύθερος πρωθυπουργός στον βιότοπο της Ακροδεξιάς να κυνηγήσει μαύρα ψηφαλάκια. Και είναι δυό μέρες τώρα εκκωφαντική η σιωπή των νεοσύλλεκτων υποστηρικτών του. Και απολύτως φυσιολογική θα πρόσθετα».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Μπιστης…
  Συλλεκτικό είδος…Αχταρμά..

 2. O κύριος Μπίστης δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για ν ‘ αυτοπροβληθεί !
  Αλλά ως τι , ξέρει κανείς να μας πεί;
  Υποθέτω σαν μια ατυχέστατη προσπάθεια του Κώστα Σημίτη, που κάποτε θέλησε να δοκιμάσει ένα του άνοιγμα προς την πουλημένη αριστρεροδεξια καρεκλολαγνεια .
  Έτσι εξελίχθηκε σε κλασικό αντιπρόσωπο της “Αστάθειας και της περιοδείας ή, “της προδοσίας των ίδιων του των
  θεωριών “ στα διαφορά κόμματα την οποία ενσαρκώνει από τότε ο Νίκος Μπίστης .
  Ρε γαμωτο ! Τόσες προσπάθειες , τόσες προδοσίες των συντρόφων του και τόσες βλακείες που κουβαλάει, δεν θα σκαλώσουν κάπου για να βγει κάποτε βουλευτής και αυτός ;
  ΕΔώ βγήκε ο Παπαχριστόπουλος και ο Θεοχαρόπουλος .
  Ο Μπίστης εμπεριέχει και τους δυό σε σκέψεις και πράξεις !
  Είναι δε έτοιμος άμα πάσα στιγμή να την φέρει πισώπλατα δε κάθε πρόεδρο κόμματος !

 3. CRISTOFOROS 9:24 26/08/2020

  Κατά τα φαινόμενα ο κύριος έχει λαλήσει, την μία υποστηρίζει τους 53 που συμφωνούν με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, δήλωνε δε ότι η ΑΟΖ και η ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ανοίκουν στα ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, χωρίς βέβαια να σκεφτεί ο ΕΛΠΗΝΩΡ, ότι αυτές ορίζονται από τα χωρικά ύδατα, που αυτή την στιγμή είναι κακώς στα 6 μίλια και ότι βάσει διεθνούς δικαίου πρέπει να ορισθούν στα 12 μίλια, αλλά που μαζί με τον ΣΗΜΙΤΗ δεν χάσαμε τα ΙΜΙΑ-μούγκα εδώ, τα βάζει με τον ΠΟΛΑΚΗ, λες και έχει το ανάστημά του, τώρα με την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν περνάνε οι παρωχημένες απόψεις του, ας προσπαθήσει σε άλλες νεολαίες και στην τελική ας πάει και στον ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.