ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το βίντεο

Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεγάλο αφιέρωμα στον ηγέτη του Ολυμπιακού από το κινεζικό πρακτορείο Xinhua

Μεγάλο αφιέρωμα στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xinhua.

Το κινεζικό πρακτορείο σε ένα βίντεο με τις μεγαλύτερες στιγμές του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό στις 18 Ιουνίου του 2010, κάνει μια αναδρομή στη δεκαετία που ακολούθησε.

Ερρίφθη ο κύβος για την έναρξη των διερευνητικών με Τουρκία – Στις 24/8 η πρώτη συνάντηση
Μια «χρυσή» δεκαετία για τον Ολυμπιακό με ιστορικές στιγμές και μεγάλες διακρίσεις, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Γιγαντώθηκε ο Ολυμπιακός

Δέκα χρόνια που, όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα του Xinhua, ο Ολυμπιακός αναβαθμίστηκε και γιγαντώθηκε στο διεθνές ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Στο αφιέρωμα για τα δέκα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό γίνεται ειδική αναφορά στον πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος του ενέπνευσε τη μεγάλη αγάπη και τη διάθεση για προσφορά στον Σύλλογο του Μεγάλου Λιμανιού.

Το πρακτορείο της Κίνας, το οποίο απευθύνεται σε περισσότερα από 2 δισ. ανθρώπους, μεταδίδει τις δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, του Πέδρο Μαρτίνς, του Μάρκο Σίλβα, του Κώστα Μανωλά και του Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι μιλούν για την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, το κινεζικό πρακτορείο προβάλλει αποσπάσματα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού, καθώς και στιγμές από τις φιέστες των εγχώριων τίτλων, επί των ημερών του κ. Μαρινάκη.

Η κοινωνική προσφορά

Στο αφιέρωμα για τα δέκα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη κοινωνική προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Το Xinhua κάνει ιδιαίτερη μνεία στη γιγάντια προσφορά ανθρωπιάς του κ. Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, απέναντι στους πρόσφυγες που πριν μερικά χρόνια είχαν κατακλύσει το Λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον, το κρατικό κινεζικό πρακτορείο αναφέρεται στις παρεμβάσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού στην πληγείσα Μάνδρα, μετά τις πολύνεκρες πλημμύρες του 2017.

Στη συνέχεια, στο μεγάλο αφιέρωμα για τη δεκαετία του κ. Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημαίνεται η διαχρονική προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού στον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» με πρόεδρο την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και την ενίσχυση στη δράση της UNICEF.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.