ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη η διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της Φώφης…

Αναμένεται νέα επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, θα δοθεί η …διαφορετική, ελέω κορωνοϊού, συνέντευξη Τύπου της Φώφης Γεννηματά, η οποία μάλιστα θα είναι εφ’ όλης της ύλης, κάνοντας τους δημοσιογράφους να στοχεύουν σε …λαβράκια.

Διότι μπορεί τα νέα μέτρα που ελήφθησαν στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς της πανδημίας στην Αττική να άλλαξαν τα σχέδια της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη για δια ζώσης συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, η τεχνολογία όμως, ‘έσωσε την παρτίδα’, με τους στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά να ετοιμάζουν για την ερχόμενη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στις εντεκάμιση το πρωί μία διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, όπου και πάλι μπορούν όλα να ειπωθούν.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται νέα επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Φώφη Γεννηματά, αυτή την φορά τόσο για τα εθνικά θέματα και την άσκηση εκ μέρους του ‘μυστικής διπλωματίας’, όπως ενίοτε τον κατηγορεί, όσο και για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας, αφού στο Κίνημα Αλλαγής εκτιμούν ότι σε μεγάλο βαθμό για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, και την πίεση που δέχεται σήμερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μεγάλη ευθύνη φέρει η κυβέρνηση που προχώρησε χωρίς σχέδιο, τόσο στην Υγεία, όσο και στον Τουρισμό, ανοίγοντας τα σύνορα χωρίς να έχει προηγουμένως λάβει τα μέτρα της. Επίθεση όμως, αναμένεται και για το αλαλούμ με τις μάσκες στα σχολεία, για τον τρόπο αντιμετώπισης των πληγών από τον «Ιανό» και τις καθυστερήσεις που πιθανώς υπήρξαν, αλλά βεβαίως και για την κατάσταση της Οικονομίας, που δεν διάγει την καλύτερή της περίοδο, ενώ αναμένεται να πληγεί ακόμα περισσότερο σε περίπτωση νέου lockdown, αν η κατάσταση με τη διασπορά του ιού το επιβάλει.

Ήδη, στην Χαριλάου Τρικούπη καταλογίζουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ανακοίνωσε 12 τίτλους στο φόρουμ της Helexpo, χωρίς εξειδίκευση για τα μέτρα που απαιτούνται, ενώ η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Αντίθετα, επιμένουν ότι από το ίδιο βήμα στη Θεσσαλονίκη η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε ένα τεκμηριωμένο σχέδιο, κοστολογημένο και με συγκεκριμένες προτάσεις για τους βασικούς πυλώνες, που πρέπει να στηθεί το σχέδιο ανάκαμψης της εθνικής οικονομίας. Μιλούν μάλιστα για ένα πρόγραμμα με προοδευτικό πρόσημο, από τη στιγμή που προτεραιότητα για κάθε αναπτυξιακή προοπτική δεν είναι άλλη από τον άνθρωπο, τον εργαζόμενο και τον μικρομεσαίο…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.