ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει το βόρειο τμήμα της Ιθάκης

ΔΕΔΔΗΕ: Η εικόνα για τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ η εικόνα για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης έχει ως εξής:

Στην Κεφαλονιά επανηλεκτροδοτήθηκαν τα αντλιοστάσια στα Φαβατάτα Παλικής, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στην Αγία Ευφυμία και στο Βόρειο τμήμα για την επανηλεκτροδότηση μέχρι και τον οικισμό του Φισκάρδου.

Στη Ζάκυνθο συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση.

Στην Ιθάκη προχωρούν οι εργασίες στο Βόρειο τμήμα του νησιού, όπου παρουσιάζονται τα σοβαρότερα προβλήματα λόγω μεγάλου αριθμού δέντρων που έχει πέσει στο Δίκτυο, ενώ η περιοχή έχει επανηλεκτροδοτηθεί έως και τον οικισμό Λεύκες.

Στην Καρδίτσα, συνεχίζεται πυρετωδώς το δύσκολο έργο άντλησης των υδάτων και εκκρεμεί η ηλεκτροδότηση 12 υποσταθμών στο κέντρο της πόλης, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν καταφέρει να ηλεκτροδοτήσουν 102 υποσταθμούς.

Τα ενισχυμένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε όλες τις περιοχές συνεχίζουν το έργο τους επί 24ώρου βάσεως, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών σε όλα τα σημεία του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο νόμος καρδιτσας έχει τεράστιο πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση
    Η πόλη καταστράφηκε οι πολίτες νοιωθουν οτι τα μέσα ενημέρωσης ακολουθούν μια πολιτική σιωπής των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε . Αξίζουμε να έχουμε μιας στοιχειώδους προσοχής γιατί είμαστε Φιλοπρόοδο εργατικοί και ´δημιουργικοί . Ανεξήγητο και ακατανόητο

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.