Neo

Εμείς είμαστε εδώ…

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων από την φονική κακοκαιρία της Παρασκευής στην Καρδίτσα, εξέφρασε από το σημείο όπου βρέθηκε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.
«Η σκέψη μας είναι μαζί τους, αλλά και με όσους έχουν πληγεί, είτε τα νοικοκυριά τους, είτε οι επιχειρήσεις τους, είτε τα χωράφια τους και οι αγροτικές τους περιουσίες», είπε, κάνοντας λόγο για ‘δραματική εικόνα’ που αντίκρυσαν και για ευθύνες που υπάρχουν αλλά δεν είναι η ώρα να καταλογιστούν. «Εμείς είμαστε εδώ με την παρουσία μας για να φανούμε χρήσιμοι όπου αυτό είναι εφικτό, και με τις παρεμβάσεις μας να συμβάλουμε τόσο για την άμεση αποκατάσταση των υποδομών και των ζημιών ώστε να επανέλθει στοιχειωδώς η πόλη και ο νόμος στην απρόσκοπτη κοινωνική και οικονομική τους λειτουργία, όσο και για να εκκινήσει το ταχύτερο δυνατόν η οικονομική στήριξη των πληγέντων, των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των αγροτών», κατέληξε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, δίνοντας το στίγμα της στάσης που θα κρατήσει στο εξής το κόμμα του.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 22:51 21/09/2020

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ . Η ΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!!!

  2. Αναρωτιέμαι τι έγινε το Ρεύμα που διαπερνούσε το σώμα σου μέχρι τις πατούσες …
    Την περίοδο του 44% .
    Διάλεξαν μερικοί βαθυ -ΠΑΣΟΚΟΚΟΙ τον Βενιζέλο για μονωτικό και έτσι χάθηκε
    η ύπαρξης φορέων ηλεκτρικού φορτίου με ελευθερία κίνησης.
    Σταμάτησε η ροή και η χώρα έπαθε ηλεκτροπληξία από τα βραχυκυκλώματα του Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα στην συνέχεια ;
    Η μήπως οι αλλαγές στο κράτος και στην κοινωνία μας από την απελευθέρωση μας από τον Τουρκικό Δεσμό και εντεύθεν, μπήκαν σε σειρά για να πραγματοποιηθούν..!
    ΑΥτό δεν άρεσε καθόλου στα ειδικά συμφέροντα μας ;
    Εγώ έτσι θα το εξηγούσα ….
    Κάπως έτσι εξηγώ και την ύπαρξη σαν βουλευτή ακόμη στην ΝΔ , ενός μουγκού ,φυσικού και ηθικού αυτουργού .

  3. ΑΠ 21:14 21/09/2020

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΤΟΜΙΚΟ. ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΕ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

  4. ΦΕΜΑ 19:17 21/09/2020

    αν αυτα που γραφεις τα πιστευεις και κανουν καλο στην ψυχολογια σου ,εχει καλως. παντως να ξερεις οσοι φυγαμε, απο το πασοκ του ΑΝΔΡΕΑ που αγαπησαμε, απλως αργησαμε να το κανουμε

  5. Έχω μια σημαντική διάγνωση να προσφέρω εδώ . Το ίδιο σημαντική οσο και η δήλωσης του κ. Γραμματέα.
    ΕΙναι ότι οι άνθρωποι της βάσης του Συνασπισμού των κομμάτων και των κινημάτων από τους ίδιους τους πολίτες που συνιστούν το ΚΙνημα Αλλαγής, παραμένουν μαχητικοί για την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία μας .
    Αυτήν την φορά απαλλαγμένοι από τους “βαθυπασοκους “ και τους γυρολόγους που κρύβονταν στα σπλάχνα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού κόμματος και την ηθική του μανιφέστου του της 3ης του Σεπτέμβρη !
    Υπάρχει προσφορά χωρίς ανταλλάγματα από τους πολίτες και αυτό δημιουργεί την διαφορά από το παρελθόν .
    Τότε , που πολλοί από τος “Aριστερους “ τύπου ,Ραγκούση, Μπίστη , ΞενογιΝνακοπουλου και λοιπών αριστερων της τσέπης τους οι οποίοι χαντάκωναν μια ολόκληρη πρόοδο….
    Για χάριν των ψεμάτων που ακούγονταν από την δεξιά του Σαμαρά και την Αριστερά “των οπισθίων “ του Αλέξη Τσίπρα .
    Τις λεπτομέρειες τις ζήσατε σπδεβν χρειάζεται να τις επαναλάβω !

  6. ΦΕΜΑ 10:22 21/09/2020

    ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ- ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ- ΕΜΑΣΤΕ ΕΔΩ- . ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕ,ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.