ΕΛΛΑΔΑ

Η υποβολή συμμετοχών στην 11η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει!

Εθνική Τράπεζα: 11ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας


Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενίσχυση της καινοτομίας στην Ελλάδα, έχει αναπτύξει το NBG Business Seeds: ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, που δίνει ώθηση στις νέες ιδέες, αναδεικνύει πρωτοπόρους επιστήμονες με επιχειρηματικό όραμα και στηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη των σύγχρονων, εξωστρεφών ελληνικών επιχειρήσεων του μέλλοντος.

Στο πλαίσιο του NBG Business Seeds, η Εθνική Τράπεζα έχει θεσμοθετήσει το Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας​​ που αναδεικνύει και επιβραβεύει πρωτότυπες ιδέες, επιχειρηματικά σχέδια και start-ups.

Μετά από 10 επιτυχημένες διοργανώσεις, ο Διαγωνισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στην Ελλάδα για την ενίσχυση της δημιουργικότητας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Στη 10η διοργάνωσή του, ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας βράβευσε ιδέες που ξεχώρισαν ανάμεσα σε 328 προτάσεις, με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 49.000€. Ανάμεσα σε αυτές, 183 προτάσεις αφορούσαν την κατηγορία Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, 90 την κατηγορία Περιβάλλον και Τεχνολογία και 55 την κατηγορία Πολιτισμός και Τεχνολογία.

Μετά από 10 επιτυχημένες διοργανώσεις

Ο Διαγωνισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στην Ελλάδα για την ενίσχυση της δημιουργικότητας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Κι αυτό, γιατί η διαδικασία ανάδειξης νέων επιχειρηματικών ιδεών δεν ολοκληρώνεται με τη βράβευση των προτάσεων, αλλά συνεχίζεται μέσα από ουσιαστικές δράσεις με στόχο την υλοποίηση των προτάσεων που έχουν διακριθεί. Η καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρα στελέχη με γνώση σε διαφορετικούς τομείς, η εκπαίδευση σε θέματα επιχειρηματικότητας, η στόχευση σε δράσεις οικονομικής στήριξης, η παροχή υποδομών και δικτύωσης και φυσικά η ανάδειξη των καινοτόμων ιδεών, είναι η ουσιαστική συμβολή του προγράμματος NBG Business Seeds, ώστε να αναπτυχθεί η εξωστρεφής επιχειρηματικότητα.

Δες την ιδέα σου να ξεχωρίζει!

Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds, είναι και πάλι γεγονός!

Αν θέλεις να δεις την ιδέα σου να υλοποιείται, δήλωσε συμμετοχή στον 11ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, σε μία από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα
  • Περιβάλλον και Τεχνολογία
  • Πολιτισμός και Τεχνολογία.

Μπες σήμερα στο nbg.gr/competition, στείλε την πρότασή σου και καλή επιτυχία!

Η υποβολή προτάσεων λήγει στις 8 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.