ΕΛΛΑΔΑ

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Κερατέα

Φωτιά στον Νέο Βουτζά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στην περιοχή του Νέου Βουτζά, κοντά στην Ιερά Μονή Παντοκράτορα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος συνδράμουν 3 ελικόπτερα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Κερατέα

Σε ύφεση είναι πλέον η πυρκαγιά στην Κερατέα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Υπάρχουν μικρές αναζωπυρώσεις σε διάφορα σημεία που αντιμετωπίζονται, όμως, άμεσα από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή και οι οποίες έδωσαν μια πολύ δύσκολη μάχη όλη τη νύχτα κόντρα στις φλόγες, αλλά και τους δυνατούς ανέμους.

Αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 185 πυροσβέστες με 48 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ δεν χρειάζεται πλέον να συνδράμουν εναέρια μέσα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποκαταστάθηκε πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Λαυρίου και στις οδούς Λαυρίου, Αγίας Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.