LIFESTYLE

GNTM 3: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

Οι 40 υποψήφιοι του GNTM που ξεχώρισαν, δοκιμάστηκαν στη δεύτερη φάση του bootcamp. Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν λευκά μαγιό, ποζάροντας στην πισίνα για τον γνωστό φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι, ρίχτηκαν στη «μάχη» για να διεκδικήσουν τα 19 εισιτήρια που απέμεναν για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην τελική 20άδα του διαγωνισμού.

Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 3 είναι οι: Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.

  • Ετικέτες: 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 6:54 30/10/2020

    Είναι αδιανόητο σε πρώτο ρόλο στην Ελλάδα να είναι τα μοντέλα, οι πουτ@νες και οι πούστηδες. Βλέπω τους διαγωνιζόμενους και μέσα σε αυτούς έχω διακρίνω και κάποιες αδερφές.Είναι τραγικό νέα παιδιά να βάζουν από τόσο νωρίς κρέας στον κώλο τους.

  2. Πραγματικά κατάντημα αυτό το αισχρό παιχνίδι για μια χώρα μπουρδέλο όπως η Ελλάδα. Κριτική επιτροπή για τον πο@τσο από κομπλεξικούς, αδερφές, πουτ@νες και βαρεμένους. Όσο για τα παιδιά που συμμετέχουν είναι για λύπηση. Η κάθε αδερφούλα και το κάθε πουτ@νάκι διαγωνίζονται για το ποιός θα πάρει τον έπαθλο των 50.000 Ευρώ. Παλιά οι Έλληνες δούλευαν στο μεροκάματο για να βγάλουν αυτά τα χρήματα και τώρα κατάντησαν να βάζουν φτερά στον κ@λο τους για να ξεπουληθούν για τα γ@μημένα τα Ευρώ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.