Neo

Η επικοινωνιακή ασυλία ενός αποτυχημένου υπουργού

Τα 250 επιπρόσθετα λεωφορεία που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως έχουν δρομολογηθεί στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες υπάρχουν μόνο στην... φαντασία της κυβέρνησης. Το ίδιο ισχύει και για τις «χιλιάδες προσλήψεις» στο σύστημα υγείας –φαίνεται ότι οι προσειλημμένοι πηγαίνουν στη δουλειά τους με αυτά τα... «φανταστικά» λεωφορεία. Όπως και να έχει, παρότι ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών παίρνει κάτω από τη βάση και χρεώνεται ότι δεν κατάφερε, μέσα σε τόσους μήνες, να βρει μία λύση στο θέμα της διεύρυνσης του στόλου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η αλήθεια είναι πως προς το παρόν παραμένει σε ασυλία. Μάλιστα, ο Neo παρατηρεί με ενδιαφέρον ότι για πολλά ΜΜΕ, υπάρχει μεν πρόβλημα στις αστικές συγκοινωνίες που αποτελούν «υγειονομική βόμβα», αλλά... αυτό το πρόβλημα δεν φαίνεται να απορρέουν κάποιες πολιτικές ευθύνες. Μάλιστα, συχνότατα, από το «κάδρο» του ρεπορτάζ απουσιάζει εντελώς το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενώ ουδείς τολμά να ψελλίσει το όνομα του αρμόδιου υπουργού: του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, προφανώς, όπως ακριβώς και ο πρωτοξάδελφός του, προφανώς νομίζει ότι θα κάνει καριέρα μόνο μέσω του βαρέος επωνύμου του...

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 20:04 28/09/2020

    ΚΑΛΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΑΛΛΟ , ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Το Κίνημα Αλλαγής Κε/κα. ΦΕΜΑ /ΨΕΜΑ
    ή οτιδήποτε αλλο αποκαλείς τον εαυτόν σου , είναι ένας συνασπισμός κομμάτων και κινημάτων των πολιτών που με αυτοοργάνωση με διαρκή Σπουδή και σοβαρότητα για την ηθική στην πολιτική που χρειάζεται επιτέλους να εμπεδωθεί και στην πατρίδα μας,
    Προχωράει και χτίζει βάσεις για το μέλλον του τόπου και της κοινωνίας μας.,
    Φιλοσοφία των μελών της βάσης είναι να μεταβιβάσουμε τις ιδέες μας στα επίσημα όργανα και τους εκλεγμένους στην Βουλή αντιπροσώπους μας.
    Δεν αποκλείουμε καμία γνώμη των μελών μας και αποφασίζουμε ελεύθερα και Δημοκρατικά για την συλλογική γραμμή του κόμματος .
    Βασικό μας μέλημα είναι να υποστηρίζουμε ότι οφελεί και προοδεύει τον τόπο και την πλειοψηφία των πολιτών του, , υποστηρίζοντας όμως και τα δικαιώματα των μειονοτήτων μας εδώ και σε όλο τον κόσμο .
    Έτσι αν η κυβέρνησης Μητσοτάκη ή οποιουδήποτε αλλου πρωθυπουργού από αλλο κόμμα προτείνει κάτι καλό ,ηθικό , ωφέλιμο για την πλειοψηφια , εμείς θα την υποστηρίξουμε , φροντίζοντας παραλληλα να μην καταπιέζει μειοψηφίες με άδικες αποφάσεις .
    Θα την υποστηρίζουμε και αν όχι θα έχουμε έτοιμη μια εναλλακτικη , περισσότερο πρακτική και δικαιότερη λύση να προτείνουμε.
    Συγχάρηκα τον πρωθυπουργό μας Κυριακο Μητσοτάκη για δυο πολύ σοβαρές του αποφάσεις για μένα και την δίκη μου φιλοσοφία .
    Την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου και την ενθρόνιση της κυρίας Σακελλαρόπουλου στην ΠτΔ .
    Ήταν μια πολύ καλή αρχή .
    Παρεπιπτόντως καταγγείλω εδώ με τούτη την ευκαιρία τον “σύντροφο “ Νίκο Μπίστη . Σαν προεδρεύοντα της ιδρυτικής συνέλευσης του Κινήματος Αλλαγής ο οποίος όχι μόνον δεν έκανε την βασική δουλειά του Αλλά σαμποτάρισε την δίκη μου πρόταση Με την οποία εγγραψπφως ζήτησα να μπει στην Πολιτική μας πλατφόρμα Αυτή η πρότασης μου για την πιστή και αυστηρή τήρηση του Υπάρχοντος αντικαπνιστικού Νόμου στην πατρίδα μας , όπως υπάρχει σε όλο τον κόσμο .την έπνιξε ……
    Τέτοιους προδότες κρατήστε τους εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ . Θα έχετε την ευκαιρία να τους χρησιμοποιείτε για πολλές δουλειές σας και συχνά .

  3. ΦΕΜΑ 15:51 28/09/2020

    ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ !!!!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!!!! !ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

  4. Aγαπητε πρωθυπουργέ της. Χώρας μου , κ. Μητσοτάκη ,
    Η διαφορά που νιώθω με σένα , αντιθετα με τους αλλους τελευταίους πρωθυπουργούς του κόμματος σου ,
    είναι ότι είμαι βέβαιος ότι Εσυ θα με ακούσεις .
    Αν ακόμη αποφασίσεις διαφορετικα από αυτό που σου προτείνω θα ακούσεις και θα καταλάβεις τι υπαινίσσομαι
    αυτό που προσπαθώ να δε κάνω να καταλάβεις από τότε που λόγω της καινοτομίας που εισήγαγε ο Γιώργος Παπανδρέου στα πολιτικά μας πράγματα πήρες εσυ τα ηνία του κόμματος σου και οχι ο Βαρόνος του δεξιού κατεστημένου , ο Βαγγέλης Μειμαρακης …,
    Σου έλεγα από τότε, ότι ο κωστακαραμανλησμος δεν θα πρέπει να έχει θέση στο δικό σου κόμμα .
    ταιριάζει γάντι στον Σσυριζα ο οποίος τον χρησιμοποιει με άνεση .
    Όχι στην ΝΔ όμως δεν την οφελεί κατω απο την δίκη σου σκεπή..
    Έτσι δυο Κώστα Καραμανληδες μαζεμένοί, ή αυτιστικοί στην κοινοβουλευτική δύναμη και στο υπουργικό σου συμβούλιο.
    Είναι σαβούρα που πρέπει να ξεφορτωθείς για καλύτερες πλόες χωρίς εστίες μόλυνσης για τα μελλοντικά σου βήματα προόδου όλων των βαθμίδων Της διακγπυβερνησης σου .
    Εδώ απέκλεισες την αδελφή σου απο την κυβέρνηση Σου — και πραβο σου – όπως μπράβο σου και για την καθαίρεση του προκοπή Παυλόπουλου από την ΠτΔ! .
    Τώρα ο γιός του Αχιλλέα σε τραβάει προς τα κάτω , ενώ ο πρώτο ξάδελφος του ταρβεαει άλλους βουλευτές σου στη μουγκαμαρα . Χαζή του ευδαιμονία , το άλλοθι , το αλάθητο και αφιμωριτο έστω και εκλογικά .
    Έτσι ο Τσίπρας τρίβει τα χέρια του ,
    ΕΤυχως όμως και για σένα που υπάρχει το κίνημα Αλλαγής .

  5. ΦΕΜΑ 9:25 28/09/2020

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ . ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ?Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ, ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΛΑΜΔΑ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ .ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.