ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω κακοκαιρίας

Καταπείγον έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής προς τους δήμους για καθαρισμούς φρεατίων

Η κακοκαιρία «Ιανός» αναμένεται να φτάσει τις προσεχείς ώρες την ηπειρωτική Ελλάδα, ξεκινώντας την επέλασή της από τα δυτικά.

Λόγω των ανησυχητικών μετεωρολογικών προγνώσεων για την κακοκαιρία «Ιανός», αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το πέρας της σύσκεψης θα γίνουν ανακοινώσεις και θα δοθούν νέες οδηγίες για την κακοκαιρία.

Την ίδια στιγμή, η Περιφέρεια Αττικής έστειλε κατεπείγον έγγραφο προς όλους τους δήμους, καλώντας τους αρμοδίους να προβούν άμεσα σε καθαρισμούς φρεατίων, προτού φθάσει η κακοκαιρία.
Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης επισημαίνει στην επιστολή του ότι λόγω της αναμονής των έντονων καιρικών φαινομένων με βροχές και καταιγίδες στην Αττική, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο, είναι ανάγκη να ελεγχθούν όλα τα φρεάτια του οδικού τους δικτύου.

Ο Περιφερειάρχης ζητά να δοθεί άμεση προτεραιότητα σε εκείνα τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα πλημμυρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, με εντολή του κ. Πατούλη τα τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έχουν εντατικοποιήσει περαιτέρω τις αυτοψίες, τις οποίες ήδη διενεργούν σε καθημερινή βάση όλο το χρόνο, στα ρέματα της Αττικής που είναι σε ζώνες υψηλής επικινδυνότητας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.