ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του

Μεγάλο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από αγαπημένους καλλιτέχνες στον Κήπο του Μεγάρου

Θα θέλαμε όλοι να ήταν ψέμα. Αυτό που συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019. Αυτό το τόσο ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός που βύθισε σε πένθος όλη την Ελλάδα.

Σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα «έφυγε» σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του.

Και οι φίλοι μαζεύονται γιατί κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία-τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Θρήνος στο ελληνικό θέατρο! Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κία Μπόζου
Σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε.

Μαζί τους επί σκηνής, οι φίλοι μουσικοί: Καλαντζάκος Νίκος: πλήκτρα, Αμπράζης Άκης: μπάσο, Tesser Steve : κιθάρα, Γαβαλάς Άκης: τύμπανα και Λαμπρόπουλος Ηλίας: βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.

Σχεδιασμός ήχου / εκτέλεση: Καραγιαννίδης Γιώργος

Ηχολήπτης stage: Πασχαλάκης Άκης

Σχεδιασμός φωτισμού / εκτέλεση: Φίλιππος Τρέπας

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής / Metrolive Productions

Ώρα έναρξης: 20:30

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.