ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αφησε πολύτιμη παρακαταθήκη»

Ο Γιώργος Παπανδρέου για τον θάνατο του Τάσου Μπάνου

«Ο Τάσος Μπάνος, έφυγε πρόωρα από κοντά μας, αφήνοντας όμως πίσω του μια πολύτιμη παρακαταθήκη. Τη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία, με σεμνότητα, ταπεινοφροσύνη, αλλά και με πίστη και συνέπεια σε αρχές, αξίες, ιδανικά», αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου για το θάνατο του Τάσου Μπάνου.

«Σπουδαίος άνθρωπος και διαπρεπής νομικός, με ανεκτίμητη συμβολή στην προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», καταλήγει ο πρώην πρωθυπουργός.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Δεν είναι μόνον η βαθιά γνώσης των διεθνών σχέσεων και η πείρα που έχει αποκτήσει σαν πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο πρώην πρωθυπουργός και υπουργός επι των Εξωτερικών υποθέσεων μας κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου !
  Έχει και πάρα πολλές φιλικές επαφές με αρχηγούς κρατών και άλλους πολύ σημαντικούς πολιτικούς , ή άλλες σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες ανα την υφήλιο σαν υπερασπιστής του περιβάλλοντος της .
  Ξέρει , μπορεί και θέλει δε να προσφέρει πάντα,χωρίς να ενδιαφέρεται ποιός θα συλλέξει τα μπράβο, η τα πολιτικά /κομματικά οφέλη .
  Αν ήμουν εγώ στην θέση του κ. Μητσοτάκη σήμερα , θα τον ανακήρυτα
  “ Ambassador For Peace “ να οργώσει Ευρώπη , Ασία,Αφρική και Αμερική μεταφέροντας τα Ειρηνικά Αισθήματα των Ελλήνων και την σκοπιμότητα της συνύπαρξης των Λαών για την ίδια την πρόοδο τους .
  Ας βάλει σε μια τέτοια ομάδα αυτή της ειρηνικής προσπάθειας και την αδελφή του , έμπειρη και αυτή σε τέτοια θέματα ! Η Ντορα έχει και ικανότητες και αισθήματα ,
  Οι Κατρούγκαλοι και οι Κοτζιάδες δυστυχώς κωλλησαν στην πολιτική του Πάνου Καμμένου όταν ο τελευταίος εξέφραζε αντί του Τσίπρα τις πολιτικές της χώρας μας και στις διεθνείς σχέσει της πατρίδας μας Ξερχαβαλωνονντας μαζί με τον Σαμαρά τις επαφές μας με τους προοδευτικούς Τούρκους .

  ΣΗΜ .
  Ο ΓΑΠ είναι επίσης και πρόεδρος της διεθνούς εκεχειρίας και όπως γνωρίζουμε ΕινΙ το 2020 Ολυμπιακό έτος !
Οι αγώνες θα γινόντουσαν ίσως ακόμη και σήμερα στο Τόκιο αν δεν είχαμε την επίθεση του Κορωνοιού !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.