ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι συμβολίζει το αστέρι σε πέντε χρώματα

Ο Τσίπρας παρουσίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο σήμα του "ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία", παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Το νέο έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα αστέρι και βασίζεται στις πέντε βασικές αξίες που εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη. Αυτές είναι η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα. Το σήμα κυκλοφορεί σε πέντε χρώματα: Κόκκινο, Κίτρινο, Πράσινο, Ασπρο και Μωβ.

Όπως αναφέρει o Αλέξης Τσίπρας, και στο βίντεο της παρουσίασης που προβλήθηκε αποκλειστικά στους επίσημους λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του Αλέξη Τσίπρα στα socialmedia:

"Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Η ανθρώπινη γνώση, η επιστήμη, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες. Όλα εξελίσσονται. Η πρόοδος αυτή, πολλές φορές φοβίζει. Φοβίζει τους λίγους που έχουν μάθει να καρπώνονται τα οφέλη μιας κοινωνίας οργανωμένης γύρω από τα συμφέροντα και τις επιθυμίες τους. Όμως, η εξέλιξη είναι η δύναμη των πολλών. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Χωρίς αυτή, δεν θα είχαμε σήμερα δημόσια νοσοκομεία για όλους. Δεν θα είχαμε δημόσια σχολεία. Δεν θα ήταν κατοχυρωμένη η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης. Εμείς είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει."

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 14:13 15/09/2020

    ΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ

  2. O σύριζα κατα τον πρόεδρο του και τους γραφίστες του που ενεπνευστηκαν τον καινούργιο του Θυρεό , ο οποίος δείχνει τους πέντε ανέμους , είναι προνοητικοί ;
    Εκεί θα καταλήξουν όλοι οι ψηφοφόροι τους που νιώθουν ότι εξαπατήθηκαν , όχι μονάχα από την κυβερνητική θητεία του Αλέξη αλλά και αυτήν που εκτελεί τώρα σαν Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.