Neo

Όταν δεν υπάρχουν παρωπίδες…

Μπορεί πολιτικά να τους χωρίζει …άβυσσος, η αγάπη τους για τον Πολιτισμό όμως, έσωσε χιλιάδες έργα. Ο λόγος για τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.
Την προηγούμενη Τρίτη, ο κ.Παφίλης επικοινώνησε με την υπουργό για να την ενημερώσει ότι στο υπόγειο της δημοτικής πινακοθήκης Καρδίτσας (σ.σ. πόλη που επλήγη ιδιαιτέρως από το πέρασμα του ‘Ιανού’) υπήρχαν περί τα 3000 έργα Θεσσαλών ζωγράφων, με την τύχη τους να είναι πλέον στο έλεος του Θεού. Δεν χρειάστηκε να περάσουν πάνω από δύο μέρες, εωσότου η κ.Μενδώνη ταξίδεψε επιτόπου, επικεφαλής κλιμακίου ειδικών του υπουργείου Πολιτισμού για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Σε τηλεφώνημά της προς τον βουλευτή του ΚΚΕ την Πέμπτη, μάλιστα, τον ενημέρωσε ότι η ζημιά ήταν τέτοια που ορισμένοι πίνακες θεωρείται βέβαιο ότι θα έχουν καταστραφεί, οι υπόλοιποι όμως, θα αποκατασταθούν πλήρως.
Συγχαρητήρια για τα αντανακλαστικά και την απουσία …παρωπίδων.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === EXEI ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ’ Ο ΠΑΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
    Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΔΗΛ. ΜΕ ΔΥΟ
    ΛΕΞΕΙΣ »ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ».

  2. ΦΕΜΑ 12:51 28/09/2020

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΝΔΩΝΗ? ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΦΙΛΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ?. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ . ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΠΛΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

  3. Όταν πετάμε τα κομματικά γυαλιά , όλοι ίσως βλέπουμε καθαρότερα το περιβάλλον μας και τους συνανθρώπους μας !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.