Neo

Πειθαρχικό με... «εντολή Τσίπρα»

Η συζήτηση για την συγκρότηση μίας «επιτροπής δεοντολογίας» στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο παλιά όσο σχεδόν και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Neo θυμάται να έχει καλύψει το θέμα σε τουλάχιστον δύο συνέδρια και 5 συνεδριάσεις κεντρικών επιτροπών. Ωστόσο, η ιδέα ποτέ δεν περπάτησε, ενώ τον άτυπο ρόλο του «πειθαρχικού» οργάνου είχε η Πολιτική Γραμματεία -της οποίας τα μέλη, ως γνωστόν, είναι αιρετά. Ωστόσο, το Πειθαρχικό που ανακοίνωσε χθες στον «πρωινό καφέ» του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει μία ιδιομορφία: δε θα έχει εκλεγεί από κάπου, αλλά θα απαρτίζεται από τους κατέχοντες θεσμική θέση στο κόμμα και τη Βουλή -δηλαδή η σύνθεσή του θα είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, το «πειθαρχικό» θα αποτελείται από τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον εκπρόσωπο Τύπου Νάσο Ηλιόπουλο, την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη και τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάση Θεοχαρόπουλο. Με άλλα λόγια, όποιος φτάσει να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό, θα την έχει… άσχημα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 10:06 25/09/2020

    ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ .ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝ-ΑΛΙΤΗ? ΠΟΣΗ ΚΙΝ-ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Αναλογισθείτε , συναναγνωστες , πόσο ευτελίζεται το ήθος και το ύφος της πολιτικής, όταν αξιωματική αντιπολίτευσης στην χώρα μας είναι ένα διεφθαρμένο και ασυνάρτητο σε ιδεολογία κόμμα . Το ΣΥΡΙΖΑ .
    Δέχεται ή προσκαλεί στους κόλπους του ανθρώπους κυρίως , για την λατρεία και την σπουδή τους στις καρέκλες για την εξουσία και μόνον!
    Όχι την εφαρμογή της Εξουσίας αυτής για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα σε όλου τους τομείς της Κοινωνίας μας , όπως χρειαζομαστε κανουμε επιτέλους .
    Έτσι Βλέπουμε την κ, Όλγα Γεροβασίλη να είναι η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην αξιωματική Αντιπολιτεθυση για να συντονίζει τις κινήσεις των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ Στην Βουλή ……!
    Μ ´αλλα λόγια να συμβουλεύει τα υπόλοιπα “ φτερά στον άνεμο ….” πως να φέρονται… πολιτικά .
    Αν πεις και για τον νεοβαλμενο της ¨ Διευθυντή ¨ , αυτή η ομάδα παει για φούντο στις επόμενες εκλογές όποτε και να γίνουν .|

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.