ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βήμα προς βήμα

Ρονάλντο: «Τώρα χωρίς εμμονή πάω για το ρεκόρ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πλησιάσει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ 109 διεθνών γκολ του Αλί Νταεϊ μετά από τα δύο τέρματα που σημείωσε εχθές (8/9) στη νίκη (2-0) της Πορτογαλίας απέναντι στην Σουηδία για το Nations League, με τα οποία έφτασε τα 101 γκολ σε 165 συμμετοχές με την εθνική ομάδα από το ντεμπούτο του το 2004. Έχοντας λείψει από τον αγώνα εναντίον της Κροατίας το Σάββατο, λόγω προβλήματος στα δάχτυλα των ποδιών, ο Ρονάλντο δεν έχασε χρόνο για την επιστροφή του, σκοράροντας δύο φορές, με απευθείας φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και στο 72’ μετά από ασίστ του Ζοάο Φέλιξ.

«Κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το ορόσημο των 100 γκολ και τώρα θα πάω για το ρεκόρ. Βήμα προς βήμα. Δεν έχω εμμονή γιατί πιστεύω ότι τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο», δήλωσε ο Ρονάλντο.

«Όταν είχα αυτό το πρόβλημα στα δάχτυλά μου, ήξερα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω για αυτό το δεύτερο παιχνίδι. Μου αρέσει να είμαι εδώ, με αυτήν την ομάδα παικτών, τον προπονητή, το επιτελείο και ήξερα ότι θα έπαιζαν καλά στο πρώτο παιχνίδι ως ομάδα. Είναι πολύ καλό και κανείς δεν είναι αναντικατάστατος», πρόσθεσε ο 35χρονος Πορτογάλος.

Έχοντας σκοράρει πέντε φορές στις προηγούμενες συναντήσεις του εναντίον των Σουηδών, ο Ρονάλντο εξακολούθησε να γράφει Ιστορία στη σουηδική πρωτεύουσα.

«Το μέλλον, μόνο ο Θεός το ξέρει. Είμαι χαρούμενος που παίζω με αυτούς τους νέους παίκτες και απολαμβάνω πολύ αυτήν την στιγμή τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά», είπε ο CR7.

Ο 35χρονος επιθετικός της Γιουβέντους, σκόραρε για πρώτη φορά με την εθνική Πορτογαλίας, στις καθυστερήσεις εναντίον της Ελλάδας, στον εναρκτήριο αγώνα του EURO 2004, παιχνίδι στο οποίο οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν με 2-1 και αποτέλεσε την αρχή για τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της ομάδας του Οτο Ρεχάγκελ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.