ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα σπανάκι-αβοκάντο με πορτοκάλι και φέτα

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα σπανάκι-αβοκάντο με πορτοκάλι και φέτα.

Υλικά

  • 3 φλ baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
  • 2 μέτρια πορτοκάλια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 1/2 φλ σπόροι ροδιού
  • 1 αβοκάντο σε φέτες
  • 1/4 φλ αμύγδαλα, χοντροκομμένα
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
  • 1 κ.σ. χυμός μοσχολέμονου
  • 1/4 φλ φέτα, θρυμματισμένη
  • 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
  • 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι,  φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το σπανάκι, το πορτοκάλι, το ρόδι, το αβοκάντο, το χυμό λάιμ και το κρεμμύδι.

Ανακατεύουμε απαλά για να μη σπάσουμε το σπανάκι.

Περιχύνουμε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Δοκιμάζουμε για να δούμε αν χρειάζεται κι άλλο αλάτι και πιπέρι.

Πασπαλίζουμε τη σαλάτα μας με φέτα και αμύγδαλα και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.