ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι κι αν τα έκτακτα μέτρα ανέβαλλαν την συνέντευξη Τύπου…

Σε εξέλιξη η επιχείρηση «εξωστρέφεια» της Χαριλάου Τρικούπη

Μπορεί η προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη Τύπου της Φώφης Γεννηματά να αναβλήθηκε λόγω των εκτάκτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική, αυτό όμως καθόλου δεν σημαίνει ότι στην Χαριλάου Τρικούπη εγκαταλείπουν την επιχείρηση ‘εξωστρέφεια’ που έχουν εκπονήσει για το επόμενο διάστημα. Κάθε άλλο. Ο στόχος εξάλλου, είναι σημαντικός. Αφενός η επικοινωνία του προγράμματος της «Νέας Αλλαγής» σε κάθε γωνιά της χώρας, αφετέρου -και κυρίως- η επανασύνδεση του κόμματος με τον κόσμο που έφυγε από αυτό τα προηγούμενα χρόνια και έμεινε ανέστιος, καθώς και με στελέχη που αποχώρησαν απογοητευμένα, αλλά έμειναν στο σπίτι τους και δεν συζητούν με κανέναν για ‘καρέκλες’.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί με διαδικτυακό τρόπο σε νέο χρόνο, καθώς η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θέλει να κάνει μία τέτοια κίνηση που θα την φέρει πιο κοντά στους πολίτες και τα δικά τους ερωτήματα, έστω και μέσα από τους εκπροσώπους των κεντρικών ΜΜΕ της χώρας. Η επιλογή της αυτή εξάλλου, έχει κι άλλους συμβολισμούς. Σηματοδοτεί αφενός την εκκίνηση της προσπάθειας που έχει ‘πρωταγωνιστικά χαρακτηριστικά’ εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής , αλλά πρόκειται και για μία κίνηση που χαρακτηρίζει τις ηγεσίες των μεγάλων κομμάτων. Σε αυτήν, η Φώφη Γεννηματά θεωρείται βέβαιο ότι θα επιμείνει στην ανάγκη ενημέρωσης για τα εθνικά θέματα, με στελέχη του κόμματος να διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι «δεν συναινούμε σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε». Θα αναδείξει όλα εκείνα που ‘δεν κάνει’ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντιπαραβάλλοντας τις προτάσεις του «Κοινωνικού Συμβολαίου» που παρουσίασε η ίδια από τη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στο κοινωνικό κράτος, την εργασία, την κοινωνική ασφάλιση, την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , αλλά και του ΕΣΥ, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας. Δεν αποκλείεται δε, να θελήσει να στείλει και ένα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός της, ότι η ίδια είναι παρούσα και είναι αυτή που θα οδηγήσει την παράταξη στο νέο πολιτικό σκηνικό, με σαφείς μάλιστα όρους…

Η συνέντευξη Τύπου όμως, θα είναι μόνο η αρχή. Ήδη στην Χαριλάου Τρικούπη επισκέπτονται τις πληγείσες από τον «Ιανό» περιοχές, δηλώνοντας ‘παρών’ στη βοήθεια που χρειάζονται οι πληγέντες, ενώ παράλληλα προγραμματίζουν σειρά πρωτοβουλιών σε αυτή την κατεύθυνση. Στο μεταξύ, στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα, με αποκορύφωμα την Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο ως τις 30 Νοεμβρίου, αλλά και το Συνέδριο της Νεολαίας στα τέλη του έτους. Εκπονείται παράλληλα πρόγραμμα μίνι περιοδειών -κορωνοϊού επιτρέποντος- με έντονη την παρουσία της ίδιας της Φώφης Γεννηματά, αλλά και άλλων κορυφαίων στελεχών του κόμματος, με ειδικό σχέδιο ανά περιοχή , ενώ με όλους τους τρόπους πλέον αξιοποιούνται από την Χαριλάου Τρικούπη οι δυνατότητες της τεχνολογίας, είτε πρόκειται για τη δημιουργία βίντεο που κοινοποιούνται άμεσα στα social media, είτε ως και την εκ του μακρώθεν και μέσω zoom ενημέρωση των συντακτών που καλύπτουν το κόμμα, σε εβδομαδιαία βάση.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 21:12 22/09/2020

    ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ? Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ?ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΦΩΦΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙ?

  2. Είμαι της γνώμης -εγώ της βάσης -,
    ότι είναι πολύ σωστή η παραδοχή από την κορυφή του Κινήματος Αλλαγής για την Εμπλουτισμένη πορεία του που σχεδιάζεται :
    Στ ´ΑΧΝΑΡΙΑ που ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, στην όλη πορεία του και τις προοδευτικές επιτεύξεις του , για τον Ελληνικό Λαό !
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ κίνησης .
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν αντιγράφεται ούτε ερμηνεύεται σε παραστάσεις θιάσων Σκιών, όπως είναι ο Θίασος του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του.
    Η μόνη εποχή που κατόρθωσε να ξεπεράσει τις επιδόσεις του από ίδρυσης του το κόμμα μας αυτό , ήταν η διακυβέρνησης της περιόδου 2009-2011.
    Τότε που πολλαπλασιάστηκαν και ενδυναμωθήκαν οι Ανεξάρτητες Αρχές ,
    τότε πλήρωσαν οι επίορκοι πολιτικοί όσο ψηλά και να ήσαν για τα κρίματα τους !
    Τότε που σώθηκε η οικονομία από την επίσημη χρεοκοπία μας και παρατείναμε στη νομισματική ένωση μας .
    Απλά χρειάζεται η επιβράβευσης των πρωταγωνιστών εκείνης της εποχής και η τιμωρία των όσων επίορκων πολιτικαντηδων βαθυπασοκων έριξαν τον πρωθυπουργό του 44% .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.