ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Καρχιμάκης

Το πάρτυ με διαπλεκόμενες αναθέσεις 10άδων εκατομμυρίων ευρώ συνεχίζεται

Και το πάρτυ με τις αδιαφανείς αναθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, εν μέσω πανδημίας και πλημμυρών συνεχίζεται. Να λοιπόν η ευκαιρία να πλουτίσουν οι λίγοι και ισχυροί.

Η πανδημία, οι πλημμύρες, τα εθνικά θέματα, ότι αναστατώνει και φοβίζει για την ασφάλεια και την ζωή των ανθρώπων, αποτελεί την χρυσή ευκαιρία για τον αδιαφανή πλουτισμό των ολίγων που δεν χάνουν την ευκαιρία να αυγατίσουν και να διευρύνουν τον πλούτο τους.

Πάντα με την "ευγενική αρωγή και συνεργασία "της κυβέρνησης.

Συμβάσεις 10άδων εκατομμυρίων, με αποφάσεις της κυβέρνησης επεκτείνονται, χωρίς καμιά σχέση με το συμφωνημένο αντικείμενο για το οποίο υπεγράφησαν.

Ο φόβος και το ενδιαφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας να είναι στραμμένο αλλού, είναι η σπάνια ευκαιρία να μην παίρνει χαμπάρι κανείς, να μην ασχολείται κανείς, να μην αντιδρά κανείς.

Και όλα να προχωρούν όπως συμφέρει,και όσους συμφέρει.

Κάποιοι ελάχιστοι μέσα από την λογική του απείραχτου, του ανεξέλεγκτου και της ασυδοσίας θα πλουτίσουν ξανά. Η αδιαφάνεια, θα βασιλεύει. Η διασπάθιση και η σπατάλη σε πρώτο πλάνο. Οι πολλοί που αγωνίζονται να επιβιώσουν, θα συνεχίσουν να βασανίζονται και να αγωνιούν.

Δυστυχώς.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 21:39 22/09/2020

    ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΙΑ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.