ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα στο σπίτι του, μπροστά στην οικογένειά του

Αγρίνιο: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι μια γυναίκα και την ανήλικη κόρη της

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Αγρίνιο, καθώς τραυμάτισε με μαχαίρι μια γυναίκα και την ανήλικη κόρη της μέσα στο σπίτι του, μπροστά στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τρεις ακόμη γυναίκες (δύο ενήλικες και μια ανήλικη), γνωστές της συζύγου του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τη μια από τις γυναίκες και την 16χρονη κόρη της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης Αγρινίου εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα, ενώ βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος. Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο σπαθιά και δύο πτυσσόμενα μαχαίρια.

Στο μεταξύ, η γυναίκα και η ανήλικη κόρη της που τραυματίστηκαν διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύονται. Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.