Ανάμικτη σαλάτα με αβοκάντο, κράνμπερις και αμύγδαλα
Μία εξαιρετική συνταγή για ανάμικτη σαλάτα με αβοκάντο, κράνμπερις και αμύγδαλα.
Υλικά
Για τη σαλάτα:
350 γρ. ανάμικτη σαλάτα σπανάκι και ρόκα
2 μεσαία αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
¾ φλ. κράνμπερις, αποξηραμένα
¾ φλ. αμύγδαλα, ψημένα
Για το ντρέσινγκ:
2/3 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. παπαρουνόσπορο
½ κ.γ. πάπρικα
2 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
1 κ.σ. κρεμμύδι, λιωμένο
1/4 φλ. λευκό βαλσάμικο ξύδι
¼ φλ. μέλι
αλάτι θαλασσινό, κατά βούληση
πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
Εκτέλεση
Για το ντρέσινγκ:
Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, τον παπαρουνόσπορο, την πάπρικα, τη σκόνη μουστάρδας, το κρεμμύδι, το βαλσάμικο και το μέλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Για τη σαλάτα:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την ανάμικτη σαλάτα σπανάκι-ρόκα, προσθέτουμε το αβοκάντο και τα κράνμπερις.
Ρίχνουμε ¼ φλ. από το ντρέσινγκ στη σαλάτα και ανακινούμε απαλά το μπολ να ενωθούν τα υλικά.
Γαρνίρουμε με τα αμύγδαλα και σερβίρουμε τη σαλάτα συνοδευόμενη από το υπόλοιπο ντρέσινγκ.
Ο Adam Bush παίρνει τις πιο ώριμες, τις ζουμερότερες μυρωδάτες ντομάτες της εποχής ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα