ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεχώρισε και η Τσέλσι με το 0-4 επί της Κράσνονταρ

Champions League: Νίκη της «Μπάρτσα» στο Τορίνο, 5 γκολ η Γιουνάιτεντ

Την μεγαλύτερη νίκη της δεύτερης ημέρας της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε η Μπαρτσελόνα, καθώς πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα της Γιουβέντους. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία «σκόρπισε» στο «Ολντ Τράφορντ» τη Λειψία, διαλύοντάς την με 5-0.

Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν νωρίς, η Τσέλσι δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από την Κράσνονταρ και πήρε τη νίκη με 4-0 στη Ρωσία, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη (0-2), χάνοντας όμως τον Νεϊμάρ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο μέρος.

Από τα ματς που ξεκίνησαν στις 22.00, ξεχώριζε εκείνο της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί άφησαν πίσω τους την ήττα στο clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έφυγαν με το δίκαιο διπλό (0-2). Το σκορ άνοιξε στο 14' ο Ουσμάν Ντεμπελέ μ' ένα σουτ που κόντραρε κι άλλαξε πορεία, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μέσι ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι «κλειδώνοντας» το «τρίποντο». Οι «μπιανκονέρι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, όμως μπορούν να τα βάζουν με την τύχη τους, αφού ο Αλβάρο Μοράτα σκόραρε τρεις φορές, όμως σε όλες τις περιπτώσεις ήταν οφσάιντ και τα γκολ του ακυρώθηκαν μέσω VAR.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία με πρωταγωνιστή το Μάρκους Ράσφορντ, διέλυσε με 5-0 τη Λειψία. Το σκορ άνοιξε στο 21' ο Γκρίνγουντ. Ο τελευταίος αντικαταστάθηκε στην επανάληψη από τον Ράσφορντ κι εκείνος πέτυχε τρία τέρματα από το 74' μέχρι τις καθυστερήσεις. Στα γκολ επέστρεψε και ο Μαρσιάλ ο οποίος είχε διαμορφώσει με πέναλτι το 4-0 στο 87'.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Σεβίλλη έκαμψε την αντίσταση της Ρεν με το «φτωχό» αλλά αρκετό 1-0, η Ντόρτμουντ χωρίς να ικανοποιήσει νίκησε εντός έδρας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 2-0, ενώ ισόπαλες αναδείχτηκαν η Κλαμπ Μπριζ με τη -«χτυπημένη» από τον Covid-19- Λάτσιο (1-1) και η Φερεντσβάρος με την Ντιναμό Κιέβου στην Ουγγαρία (2-2).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.