Neo

Δε θα τον εκπλήξουν οι κάλπες…

Μία ενδιαφέρουσα πολιτική εκτίμηση εξέφρασε χθες, μιλώντας στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς δε θα εκπλησσόταν αν η κυβέρνηση προσέφευγε σε πρόωρες εκλογές!
«Η κυβέρνηση θα έρθει πολύ σύντομα αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα των καταστροφικών της πολιτικών. Η κοινωνία μας βιώνει μια υγειονομική κρίση που συνοδεύεται από τεράστιες επιπτώσεις και στην οικονομία. Ενώ την ίδια στιγμή αυξάνεται και η ένταση στα εθνικά μας ζητήματα. Η κυβέρνηση έχει επιλέξει να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά όχι βάσει ενός σχεδίου προστασίας της κοινωνίας, αλλά μόνο με επικοινωνιακά στρατηγήματα», επισήμανε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Σε αυτό το πλαίσιο και με το δεδομένο των ανεύθυνων crash test περί πρόωρων εκλογών στα οποία υπέβαλλε την κοινωνία μόλις πριν λίγους μήνες, εν μέσω πανδημίας, δεν θα με εξέπληττε μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες». Το ενδιαφέρον είναι πως, όπως πληροφορείται ο Neo, o Χαρίτσης δεν είναι ο μόνος στην Κουμουνδούρου που δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει εκλογικό σχεδιασμό…

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Aza 7:17 02/11/2020

    Είπαμε η επόμενη φορά θα είναι αλλιώς φασιστάκια! είτε με αλέξη είτε χωρίς… Εξ’ άλλου το δρόμο τον έδειξε ο κούλης με τις πρακτικές του, δεκαετίας 60, … η επόμενη λοιπόν θα θυμίζει λίγο 81… αλλά πιο σκληρά!!.. φασιστάκια…

  2. === ΠΡΟΣ ΑΖΑ :
    Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ
    ΚΙ ΑΝ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ
    ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ
    ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ …..

    Υ.Γ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΟΥ ΩΣ
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ (ΝΥΣΤΕΡΙ)

  3. Aza τα κονσερβοκούτια εκεί που ξέρεις κατσαπλιά εκδοροσφαγέα. Σκατά στους αριστερούς προδότες που μια ζωή χτύπαγαν την Ελλάδα εκ των έσω. Καθάρματα αριστεροί κουκουλοφόροι, ρουφιάνοι.

  4. AZa εσύ πιστεύεις ότι οι φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ θα τα κατάφερναν καλύτερα; Εδώ οι άθλιοι χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος μας πήγαν σε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο για να ικανοποιήσει ο καταληψίας μπαχαλάκιας Τσίπρας τις ηγεμονικές του φιλοδοξίες. Τέρμα στις ονειρώξεις του Αλέξη. Μαύρο σε αυτόν που μαύρισε και διέλυσε την ζωή μας το 2015.

  5. Aza 13:24 01/11/2020

    Φασιστακια, λιγοστεύει ο χρόνος σας…έτοιμα τα κονσερβοκούτια…

  6. SPARTA. 13:33 31/10/2020

    Μακάρι να γίνουν εκλογές. Κάτι πουστάκια του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι λούγκρες και κάποιες σαν την FEMA υα τους στήσουμε για τα καλά στα 4.

  7. Εάν πάμε στις κάλπες Χαρίτση έχε μαζί σου βαζελίνη για εσένα και τον Τσίπρα. Αυτή την φορά θα πονέσει περισσότερο από τον Ιούλιο του 2019 όταν και τον αρπάξατε γενναία από τον Κυριάκο αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ.

  8. SPARTA. 6:33 31/10/2020

    Καταστροφικές πολιτικές είχατε εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ Χαρίτση όταν το 2015 μας χρεοκοπούσατε, μας κλείνατε τις τράπεζες και μας γεμίζατε με Ισλαμιστές κακοποιούς λαθρομετανάστες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.