ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα παίρνει πίσω …περίπου, η Εύα

Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία το 2021

Μπλέξαν τις γραμμές τους για άλλη μια φορά στο Κίνημα Αλλαγής. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν ανοίγουν εσωκομματικά θέματα. Και τη νέα αναταραχή την έφερε και πάλι η Εύα Καϊλή.

Λίγες ημέρες μετά την συνέντευξή της με την οποία άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του χώρου τον Νοέμβριο του 2021, η νεαρή ευρωβουλευτής επανέρχεται για να δηλώσει όχι ότι δεν ενδιαφέρεται, αλλά ότι δεν θα τη διεκδικήσει το 2021, πιθανώς και λόγω …πανδημίας.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η κ.Καϊλή διευκρίνισε ότι : «Η φράση μου τις προηγούμενες μέρες για το αν θα αλλάξουν οι συνθήκες βλέπουμε, ήταν μία κλισέ πολιτική ατάκα». Πρόσθεσε δε, ότι το είπε χαριτολογώντας, προκαλώντας έτσι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, υποστήριξε ότι το 2021 δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, υπογραμμίζοντας πάντως, όπως και στην προηγούμενη συνέντευξή της, ότι σε δύο με τρία χρόνια τίποτα δεν αποκλείεται και εξαρτάται από τις συνθήκες.

Η Εύα Καϊλή μάλιστα, ενέπλεξε και την πανδημία του κορωνοϊού στη συζήτηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθούν εξαιτίας της οι όποιες διαδικασίες. «Μέσα σε μία χρονιά εν μέσω πανδημίας, δεν ξέρω αν θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ηγεσία», είπε, ρισκάροντας την εκτίμηση ότι ίσως γίνει η αλλαγή ηγεσίας μετά τις εθνικές εκλογές ή και όταν η πανδημία θα έχει τελειώσει.

Αναφερόμενη στην Κεντροαριστερά εν γένει, η Εύα Καϊλή σημείωσε ότι ο χώρος έχει κουραστεί από προσωπικές φιλοδοξίες και ότι πρέπει να ετοιμαστεί μία σύγχρονη ατζέντα. «Οπότε, όταν και αν ανοίξουν οι διαδικασίες με άλλον τρόπο, τότε θα τα συζητήσουμε όλα», πρόσθεσε, αφήνοντας και πάλι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ .ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ .ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑ [ ΚΟΥΛΗΣ ,ΜΠΟΥΛΗΣ ,ΓΟΥΛΗΣ ,ΦΩΦΩ ,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ]ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .Ε… ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ . ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΩ …ΕΥΓΕΝΙΚΑ .

  2. FEMA 9:24 21/10/2020

    ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ?—ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΖΑΒΟ !!!!!!!!

  3. Aυτό σου έλειπε κ Εύα Καϊλή ,
    να διεκδικήσεις την αρχηγία στο Κίνημα Αλλαγής ! …..
    Δεν ξέρεις ότι ψηφίζει η βάσης του κόμματος ;
    Οχι ο Ευάγγελος Βενιζέλος . Αυτός ούτε μέλος της βάσης είναι τώρα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.