ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή μία 45χρονη Ουκρανή μασέζ και ο Ελληνας σύντροφός της

Δύο νεκροί εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο Λουτράκι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για την υπόθεση του θανάτου ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας ο θάνατος των δύο ατόμων οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων και μαρτυριών για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Νεκροί είναι μια γυναίκα από την Ουκρανία και ένας Έλληνας, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο της γυναίκας πυρπολήθηκε από άγνωστο δράστη τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Λουτράκι, ενώ αστυνομικοί αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Όταν η αστυνομία πήγε σήμερα το πρωί στο εξοχικό της αλλοδαπής, στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου, την εντόπισε νεκρή, όπως και έναν άνδρα δίπλα της, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο ανήκει σε Έλληνα, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στην ευρύτερη περιοχή και εξετάζεται εάν είναι το άτομο που βρέθηκε νεκρό, δίπλα στην αλλοδαπή.

Φωτογραφίες: LoutrakiBlog

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MARINA. 10:06 13/10/2020

    Ο πούστης ο Αλβανός την δολοφόνησε και τώρα μάλλον βρίσκεται στην χώρα της μαδημένης κότας.

  2. Που πήγε και έμπλεξε η γυναίκα. Οι Αλβανοί είναι ένας λαός που προέρχεται από τα σκατά.

  3. SPARTA. 0:26 12/10/2020

    Λέγεται ότι η γυναίκα είχε σχέση με έναν βρομιάρη κατσαπλιά Αλβανό. Οι Αλβανοί πριν να έρθουν στην Ελλάδα να φάνε, να δουλέψουν και να κάνουν χρήματα ζούσαν μέσα στις σπηλιές σαν τα ζώα. Έναν Αλβανό δεν τον βάζεις στο σπίτι σου, πόσο δε μάλλον στο κρεβάτι σου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.