ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελετή εγκαινίων θα παραστεί ο πρωθυπουργός

Ενισχύεται το Νοσοκομείο «Σωτηρία» με 50 νέες κλίνες ΜΕΘ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στις 10.30 στην τελετή εγκαινίων 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία».

Οι εργασίες κατασκευής της μεγαλύτερης σε μέγεθος μονάδας ΜΕΘ σε νοσοκομείο στην χώρα μας, στο Σωτηρία, δυναμικότητας 50 κλινών, έγιναν με γρήγορους ρυθμούς. Το έργο αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και την υλοποίησή του έχει αναλάβει η κρατική κατασκευαστική εταιρεία ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ).

«Στο τέλος του έτους θα έχουμε 1.200 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ με μόνιμο προσωπικό, με πενταετή εκπαίδευση και με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται», είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις αρχές Οκτωβρίου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 10:20 19/10/2020

    Η ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ 50 ΜΕΘ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ 50 ΝΕΕΣ ΜΕΘ!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΣΚΑΙ——-Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 50 ΜΕΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ,ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 12 ΜΕΘ !!!!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ!! —–ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ !!!! ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.