Neo

Φτιάχνουν νέο Πτωχευτικό Κώδικα

Μπορεί στο Κίνημα Αλλαγής να καταψήφισαν τον Πτωχευτικό Κώδικα π ου εισηγήθηκε η κυβέρνηση, δεν έμειναν όμως εκεί. Αντίθετα, ετοιμάζονται να φτιάξουν τον δικό τους Πτωχευτικό Κώδικα.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσό, που σε τηλεδιάσκεψη με την Φώφη Γεννηματά και άλλα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής την προηγούμενη εβδομάδα έριξε την ιδέα. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν έχασε την ευκαιρία και στην Χαριλάου Τρικούπη βάζουν τώρα πλώρη για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου νέου Πτωχευτικού Κώδικα, ώστε αν αλλάξει η κυβέρνηση το πλαίσιο να είναι έτοιμο και σε απολύτως φιλολαϊκή κατεύθυνση.
Λεπτομέρειες, ασφαλώς, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, πλην όμως θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ ότι θα περιλαμβάνει την προστασία της πρώτης κατοικίας και άλλες δικλείδες προστασίας των αδύναμων οικονομικά πολιτών.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Το τελευταίο ήταν :
  ΜΕ την γλώσσα που σε πονάει , της Αλήθειας .

 2. Και εδώ κύριε η κυρία FEMA ,,
  δείχνεις το ποιον σου , σε μένα και όποιους άλλους το αντιλαμβάνονται .
  Την πολιτική μου σκέψη , προϊόν ζωής και εμπειρίας και σε διαφορετικές κοινωνίες μάλιστα , στις οποίες έχω ζήσει αντί μόνον της φθίνουσας δικιά μας, σε πολλά διαφορετικά σημεία του κόσμου, εκθέτω και έρχεσαι εσυ να με αποκαλείς , όπως η αγένειά σου σε σπρώχνει να εκφραστείς .
  Δεν κατεβαίνω στο δικό σου επίπεδο …. αλλά προτιμώ να σου εκθέτω τα γεγονότα με ντοκουμέντα και αποδείξεις . Όσο για την παρατήρηση σου μερί Διαδικτύου …,
  Πριν από αυτό υπήρξαν ταξίδια και Ξέραμε την δύναμη τους από το
  “….. πολλῶν δ᾽ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω…” .
  Λυπούμαι για ην κατάντια σου και στο μέλλον δεν θα αφήσω τις βρομερές σου τοποθετήσεις αναπάντητες ! Με την γλώσσα ου δώσε πονάει , την ΑΛΗΘΕΙΑ

 3. FEMA 22:43 26/10/2020

  ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η-Λ-Ι-Θ-Ι-Ε——ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ,ΑΝΕΞΟΔΑ—–ΟΣΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ —ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΩΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ !!!!!!!!!!

 4. Πτωχευτικός Κώδικας σε προηγμένες Δημοκρατίες σημαίνει συνέχιση της ανάπτυξης σε μια χώρα , ύστερα από ειδικές συνθήκες, ή ατυχίες των ενδιαφερομένων , πολιτών.
  Εμπεριέχει, εμπυστοσυνη στο σύστημα και κυρίως Δικαιοσύνη Στους πολίτες να πηγαίνουν μπροστά .
  Είναι απαραίτητο ένας τέτοιος νόμος να συγκλίνει με την εποχή στην οποία ζούμε σήμερα .
  Η ΝΔ ( την οποία ΔΕΝ έχω ψηφήσει ποτέ μου , για να ακριβολογώ ) έφερε έναν νόμο πολύ πολιτισμένο , ηθικό και ωφέλιμο για όλους τους πολίτες ο οποίος υπάρχει με μικροδιαφορές σε όλο τον κόσμο .
  Η μικρόδιαφορά εδώ στην δίκη έκδοση, είναι ότι μετά από έναν πλήστηριασμο και την επιστροφή της Κυριότητας της στέγης στους δανειστές , οι μέχρι τώρα ιδιοκτήτες της στέγης αυτής μπορούν για 12 χρόνια να ζουν στο σπίτι τους με λογικό νοίκι
  και συτο μεταξύ —αν τα ικονομοκα τους καλυτερεύσουν — να ξεπληρώσουν το ψΧρεος τους και να πάρουν πίσω το σπίτι τους .
  Αν τώρα εμείς του Κινήματος Αλλαγής έχουμε να προσθέσουμε κάτι χρήσιμο , καλό , θεμιτό κα εφικτό ,
  Τότε με Γεια μας και Χαρά μας να το κάνουμε . ΔΙαφιρετικα ΝΑΙ το υποστηρίζουμε γιατί μεταφράζεται σε πρόοδο .
  Τέτοια πρέπει να είναι μια αποδοτική Δημοκρατική και προοδευτική Αντιπολίτευσης !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.