ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Καρχιμάκης

Για να μην βγάζει γλώσσα ο κάθε Σταϊκούρας

Η επιμονή στην αλήθεια για το ποιός χρεοκόπησε την χώρα 2004-2009, έπρεπε να είναι ομόθυμα και καθημερινά από όλους μας στην πολιτική ατζέντα μας. Για να μην βγάζει γλώσσα ο κάθε Σταϊκούρας.

Έπρεπε το 2020 να πει ο Σταϊκούρας στην Βουλή, ότι το ΠΑΣΟΚ έβαλε την χώρα στα μνημόνια και όχι η κυβέρνηση Καραμανλή. Μια χρεοκοπία που πιστοποίησαν και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το 2014, για να θυμηθούμε και να αντιδράσουμε έντονα το 2020 για το τι έγινε.

Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν με ένα συκοφαντημένο ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν είχαμε όλοι μας ένα καθημερινό και όχι περιστασιακό, ενιαίο ομόθυμο και πάνδημο μέτωπο απέναντι στην Δεξιά που χρεοκόπησε την χώρα;

Γιατί άραγε;

Γιατί να περάσει τόσος χρόνος, για να υπερασπιστούμε ορατά και αμείωτα την αλήθεια;

Αφήστε και το άλλο, που πολλοί όταν επικαλούνται την χρεοκοπία απέναντι στη δεξιά, ξεχνούν να αναφέρουν ποιός ήταν ο πρωθυπουργός που πλήρωσε τα σπασμένα της συκοφαντίας.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Συμφωνώ με τον SPARTΑ. Σε άλλη σοβαρή χώρα ο Αβουρής θα έπρεπε να είναι στην φυλακή και όχι να κάνει τις βόλτες του στο Κολωνάκι και μάλιστα ακόμα και σήμερα με αστυνομική συνοδεία ο κοπρίτης. Οι Έλληνες έχουν πληρώσει ακριβά τον Κώστα Σημίτη και τα εγκλήματα του. Το Εβραϊκό τμήμα του τρίτου νεκροταφείου Αθηνών είναι το κατάλληλο μέρος για αυτόν τον ολετήρα της Ελλάδας.

  2. SPARTA. 10:13 24/10/2020

    Πήγαινε λίγο πιο πίσω από το 2004 Καρχιμάκη στην περίοδο των εκσυγχρονιστών του Ααρών Αβουρή (Κώστας Σημίτης). Αυτή η Εβραϊκή μαϊμού εκτόξευσε το χρέος και λήστεψε πολίτες και ασφαλιστικά ταμεία στο Ελληνικό Χρηματιστήριο το 1999. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί.

  3. Μάριος 8:59 24/10/2020

    Πρωθυπουργός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, που με την τότε κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως με μια μικρή ομάδα στενών συνεργατών έσωσε την χώρα από την χρεωκοπία. Ο Πρωθυπουργός που στα 2 πιο δύσκολα χρονια της σύγχρονης ιστορίας, θεμελίωσε τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις. Κόντρα σε όλους (κόμματα και ΜΜΕ) αλλά κυρίως υποτιθέμενων «συντρόφων» εντός του Κινήματος!!… Και ακόμα καμία συγνώμη!

  4. 0:29 24/10/2020

    Μπράβο Μιχάλη

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.