ΕΛΛΑΔΑ

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

«Η κρατική καταστολή και βία δεν πρόκειται να ανακόψουν τη συλλογική διεκδίκηση και δράση»

«Η κυβέρνηση δεν έχασε χρόνο. Έθεσε σε εφαρμογή τον χουντικής έμπνευσης νόμο, αντιμετωπίζοντας τους "ήρωες υγειονομικούς" σαν "περιθωριακές ομάδες που παρακωλύουν τη συγκοινωνία"», αναφέρει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), στη συνέχεια κάνει λόγο για «την απρόκλητη βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χημικά, γκλομπ και βρισιές σε βάρος αγωνιζόμενων υγειονομικών, στο πλαίσιο της κινητοποίησης στις 30/9 στο υπουργείο Υγείας ενάντια στις απολύσεις των συναδέλφων επικουρικών».

«Αντί για μέτρα θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας για να αποτελέσει ασπίδα προστασίας της υγείας του λαού», υπογραμμίζει, «ψηφίζει νόμους-ασπίδα προστασίας του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος απέναντι στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, που υπερασπίζονται το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν Υγεία!», συνεχίζει η ΟΕΝΓΕ.

«Η κρατική καταστολή και βία δεν πρόκειται να ανακόψουν τη συλλογική διεκδίκηση και δράση. Με τους αγώνες μας θα επιβάλουμε τα δίκαια αιτήματά μας να γίνουν πράξη!», καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.