AUTO - MOTO

Είναι κατά 11 κιλά ελαφρύτερη από την προκάτοχό της

Η νέα Honda CB125F έρχεται τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Ελλάδα

Η νέα CB125F είναι μία μικρή μοτοσικλέτα που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Honda στην Atessa της ΝΑ Ιταλίας και πετυχαίνει ένα άλμα βελτίωσης στην οικονομία καυσίμου χάρη στον αερόψυκτο, αναβαθμισμένο κινητήρα Smart Power (eSP), χωρίς απώλειες επιδόσεων.

Είναι κατά 11 κιλά ελαφρύτερη από την προκάτοχό της και έχει επανασχεδιασμένο πλαίσιο. Επίσης ένας προβολέας LED και ο αναθεωρημένος ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι τελικές πινελιές υψηλής ποιότητας.

Ο νέος, αερόψυκτος, διβάλβιδος, μονοκύλινδρος, SOHC κινητήρας eSP προδιαγραφών EURO5, σχεδιάστηκε από την αρχή με στόχο τη διατήρηση των βέλτιστων επιδόσεων για την πυκνή κυκλοφορία της πόλης και με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την αξιοπιστία.

Η μέγιστη ισχύς των 8kW αποδίδεται στις 7.500 σαλ. και η μέγιστη ροπή των 10,9 Nm επιτυγχάνεται στις 6.000 σαλ. Η επιτάχυνση έρχεται σε 12,4 δευτερόλεπτα, ενώ εντύπωση προξενεί η κατανάλωση καυσίμου, καθώς με ένα λίτρο η μοτοσικλέτα διανύει 66,7 χιλιόμετρα.

Το νέο σωληνωτό πλαίσιο κατασκευάζεται από ατσάλι υψηλής αντοχής και είναι κατά 1.7 κιλά ελαφρύτερο, αλλά και περισσότερο ανθεκτικό. Αναρτά τον κινητήρα από την κεντρική δοκό και η γεωμετρία του προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ οδηγικής άνεσης και σταθερότητας στην ευθεία, ενώ παράλληλα εστιάζει στην ευελιξία και σπορ αίσθηση σε όλες τις γωνίες κλίσης. Το συνολικό βάρος της μοτοσικλέτας είναι 117 κιλά. Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται στις αρχές του 2021 στην Ελλάδα με την τιμή κτήσης να βρίσκεται στα 2.690 ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.