Neo

Η Περιφέρεια Αττικής δεν «βλέπει» τα τρανς άτομα…

Μία σοβαρή καταγγελία έφερε στο φως η Ρένα Δούρου, που έχει πάρει πολύ σοβαρά τον έλεγχο του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής: συγκεκριμένα, η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής» και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε χθες ότι η διοίκηση Πατούλη «ανατρέπει την υποχρέωσή της για απαγόρευση δυσμενών διακρίσεων λόγω ταυτότητας φύλου, όπως ορίζει από το 2016 η Χάρτα Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων πολιτών, που πρώτη τότε, σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Περιφέρεια Αττικής είχε υιοθετήσει». «Η Δύναμη Ζωής φέρνει στη δημοσιότητα καταγγελία τρανς ατόμου σε ενημερωτική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά αρνήθηκε «να εκδώσει νέο δίπλωμα σε τρανς πρόσωπο», χωρίς την προσκόμιση της δικαστικής απόφασης για τη μεταβολή καταχώρισης φύλου και ονόματος, κάτι που είναι παράνομο όπως καταγγέλλεται από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών». Μάλιστα, η παράταξη της Ρένας Δούρου ερωτά τον περιφερειάρχη αφενός αν «υπάρχουν αντίθετες οδηγίες προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής από αυτές που έχουν δοθεί επί της διοίκησής μας για το εν λόγω ζήτημα (να μας προσκομιστούν);», αφετέρου «σε τι ενέργειες θα προβεί η διοίκηση του κ. Πατούλη για την άμεση εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου ατόμου - πέραν της δημόσιας συγγνώμης που δικαιούται - και τον αποκλεισμό στο μέλλον επανάληψης παρόμοιου περιστατικού από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Περιφέρειας;». Αυτονοήτως, οι απαντήσεις αναμένονται από τον Neo με ενδιαφέρον…

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA τι σημαίνει ότι κυβερνάει η ΝΔ. Μήπως να έκανε ωμές παρεμβάσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη όπως έκανε ο Ρασπούτιν; Πως φαίνεται FEMA ότι είσαι φασιστόμουτρο από 100 μέτρα μακριά.

  2. FEMA 0:20 28/10/2020

    ΩΠΑ,ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ ,ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!!!!
    Η ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ—-ΕΠΙ 12 ΩΡΕΣ!!!
    ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ —ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ —ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ !!!!!!!
    Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 20000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΝΟΔΟΥΛΑ ΕΤΣΙ?

    ΑΡΑ —ΜΟΚΟ !!! ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ

  3. Ε.Στ. 11:28 27/10/2020

    Αυτή η συνεχής και διατεταγμένη αναφορά στη Δούρου, νομίζετε ότι επηρεάζει ευμενώς τους αναγνώστες σας;

  4. οκ 11:00 27/10/2020

    πέστα ρε SPARTA γιατί το θράσος της γαιΔΟΥΡΟΥ δεν έχει όρια …

    όπως κι όλων των συριζαίων βέβαια…. αλλά αυτή ειδικά με τόσο αίμα στα χέρια της θα έπρεπε να ειναι πιο σεμνή

  5. SPARTA. 9:27 27/10/2020

    Η περιφέρεια Αττικής του κυρίου Πατούληδεν βλέπει τα τράνς άτομα και εσύ Ρένα Δούρου δεν είδες τους 140 ανθρώπους που χάθηκαν από την ανεπάρκεια σου κατά την δική σου αιματοβαμμένη θητεία στην περιφέρεια Αττικής.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.