ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 12:30

Κορωνοϊός: Tηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τους περιφερειάρχες

Σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης με τους περιφερειάρχες της χώρας θα έχει σήμερα στις 12:30 σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε διάφορες περιοχές της χώρας έχει σημάνει συναγερμός και γι' αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνομιλήσει με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μια αναλυτική συζήτηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ειδικά στις πιο επιβαρυμένες περιοχές και ίσως οι περιφερειάρχες να είναι οι πρώτοι που θα μάθουν τις προθέσεις του πρωθυπουργού. Πάντως, από την πλευρά της κυβέρνησης δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στην τήρηση των υφιστάμενων μέτρων και στην πιστή εφαρμογή των αποφάσεων της Πολιτικής Προστασίας. Στόχος είναι να βρίσκονται στον δρόμο όλες οι υπηρεσίες ελέγχου προκειμένου να εντοπίζονται όσες επιχειρήσεις δεν λειτουργούν με βάση τους κανόνες.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 20:46 22/10/2020

    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ(?)ΜΕ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ, Ο ΚΟΥΛΗΣ !!!!!!!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ,ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ !!!!!!!
    Α, ΝΑΙ —ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ—ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ………..ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ! ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ !!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.