Neo

Μάχη για την αγροτική πολιτική

Σε «σταυροφορία» έχει μετατρέψει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης την εν εξελίξει συζήτηση στην Ευρωβουλή για την κοινή αγροτική πολιτική. Μάλιστα, ο Κόκκαλης έθεσε προ των ευθυνών τους και τους έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, που κατηγορήθηκαν ότι στήριζαν τα σχέδια μέρους της ευρω-Δεξιάς που «έριχναν» την Ελλάδα ως προς τις επιδοτήσεις και τα κονδύλια της νέας ΚΑΠ. Ο Κόκκαλης, λοιπόν, φαίνεται να έχει πάρει πολύ «ζεστά» το θέμα, ενώ πηγές του Νeo στους διαδρόμους των Βρυξελλών τον διαβεβαιώνουν ότι είναι από τους λίγους ευρωβουλευτές που… ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάνε.

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 20:05 25/10/2020

    ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟ,ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ—-ΑΜΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ—-ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ—-ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝΕ —ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ !!!! ΕΤΣΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟ 1821, ΤΟ 1940? ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥΤΣΕ—ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΒΛΕΠΩ !!!!—— ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ —ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ—ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?—ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ—–ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ —-ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ—ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!!— ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΝ-ΑΛΙΤΗ
    –ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΜΟΝΩΣ–ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ– ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟ(!) ΕΣΥ?
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ—ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ—ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?–ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ?—ΜΠΑΑΑΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!!

  2. FEMA , μας έχεις τρελάνει με τις μπαρούφες σου !
    Πες μας μόνον άν είσαι έτοιμος (η ) να καταταγείς και να πας σε πόλεμο με την ΤΟΥΡΚΙΑ ,
    Εδώ δεν έχεις δηλωσει ευθαρσώς σε μένα τουλάχιστον το γένος σου , τ´ονομα σου Και την Ηλικία σου και μου επιτρέπεις να σε ρεζιλεύω καθημερινώς; !
    ΡΙσαι λοιπόν ένα μέγάλο ΨΕΜΑ , ΦΕΜΑ μου !
    Ρεζίλι των σκυλιών όπως και ο Τσίπρας σου !

  3. FEMA 15:44 25/10/2020

    ΝΑΙ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ !!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΔΙΑΦΩΝΩ—-ΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ—–ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ !!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΟΧΙ?

  4. === ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ…
    === ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ !!!!!!!!!!!!

  5. FEMA 12:08 25/10/2020

    ΤΟ ΔΕ ΑΛΛΟ ΣΑΙΝΙ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ—–ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ !!! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ—-ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΦΩ—-ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ !!!

  6. FEMA 12:00 25/10/2020

    ΝΑ ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ—ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΤΙ?

  7. Δεν έχω πρόβλημα αν κ. Πέτρος Κόκκαλης και η οικογενεια του ”των ειδικών συμφερόντων “ αφού έχει διατελέσει “Εθνικός προμηθευτής “ σε πολλά προϊόντα και και Υπηρεσίες με τις τρεις , ή τέσσερις αντίπαλες κυβερνήσεις τον τελευταίο μισόν και βάλε αιώνα στην Ελλάδα . Αν Αποφασίσει να στραφεί στην Διάσωση του πλανήτη μας !
    Ο ΑL GORE Άλλωστε, αποποιήθηκε της πολιτικής όταν μάλιστα είχε εκλεγεί Πρόεδρος των Ενωμένων Πολιτειών και τον ακύρωσε ο παραδικαστικός μηχανισμός της οικογένειας Μπους!
    Ούτε αν ο κ. Κόκκαλης είναι με τον Τσίπρα με νοιάζει.Το περιβάλλον δεν έχει κόμμα ,
    Ας Εργαστούμε να το σώσουμε με κοινές προσπάθειες και Ειλικρίνεια!

  8. === ΒΡΕ ΛΕΤΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.