ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα Γερουλάνου για την Χρυσή Αυγή

Να τους κυνηγήσουμε μέχρι να μην τολμούν να εμφανιστούν πουθενά

Ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία στέλνει ενόψει της ανακοίνωσης της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής σήμερα, ο Παύλος Γερουλάνος. Ότι ο αγώνας κατά της Χρυσής Αυγής δεν τελειώνει εκεί…
«Περιμένει κανείς την ετυμηγορία για να αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή είναι πολιτικά ένοχη; Εγώ όχι και πιστεύω ότι κάνουμε λάθος να βάζουμε τέτοιο βάρος στην απόφαση της δικαστικής εξουσίας. Αυτοί έχουν μία δουλειά να κάνουν και όλοι ελπίζουμε ότι θα την κάνουν χωρίς να δειλιάσουν. Αλλά δεν τελειώνει εκεί ο αγώνας κατά της Χρυσής Αυγής», δήλωσε μιλώντας στο libre.gr ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ».
Μιλώντας για την Χρυσή Αυγή, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι είναι «μία οργάνωση που θέλει να καταλύσει τη Δημοκρατία, που θέλει να διχάσει την ελληνική κοινωνία, που βάζει Έλληνες εναντίον Ελλήνων και τους παροτρύνει να χρησιμοποιούν βία, που πιστεύει ότι μία ανθρώπινη ψυχή αξίζει πιο πολύ από μία άλλη επειδή γεννήθηκε σε άλλη χώρα».
Ο ίδιος μάλιστα, έκανε λόγο για ανθρώπους που είναι ‘βαθύτατα ανθέλληνες’ και παρότρυνε όλους σε συνεχή αγώνα εναντίον τους. «Η Χρυσή Αυγή και η δράση της δεν είναι μόνο αντίθετες στην ελληνική Δημοκρατία, είναι διαμετρικά αντίθετες σε κάθε στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού», είπε, συμπληρώνοντας ότι από μόνο του το γεγονός ότι τα πολιτικά τους πρότυπα είναι οι ναζί της Γερμανίας, καθιστά την ηγεσία της Χρυσής Αυγής βαθύτατα ανθέλληνες. «Όποια και αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου, εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η Χρυσή Αυγή έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας και κατά του ελληνικού πολιτισμού και θα πρέπει να τους κυνηγήσουμε μέχρι να μην τολμούν να εμφανιστούν πουθενά», κατέληξε ο πρώην υπουργός, σε μία συγκυρία ιδιαιτέρως κρίσιμη, πιθανώς και για την ίδια τη Δημοκρατία στην χώρα μας. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Οι απόψεις του για την Χρυσή Αυγή είναι διατυπωμένες δημοσίως, εδώ και χρόνια, όταν λίγοι τολμούσαν να τοποθετηθούν ανοιχτά με αυτόν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.