Neo

Να βάλουμε τα εγώ μας κάτω από το εμείς

Έκκληση «να βάλουμε όλοι τα εγώ μας κάτω από το εμείς» απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε μία προσπάθεια να ‘σκοτωθεί’ το τέρας της εσωστρέφειας εν τη γενέσει του.
«Χρειάζεται πρόταση απέναντι στα προβλήματα», είπε μιλώντας στο ΟΡΕΝ, για να προσθέσει όσα έχει ήδη δηλώσει η Φώφη Γεννηματά εν είδει αυτονόητου, ότι θα γίνει η εκλογική διαδικασία όταν είναι προγραμματισμένο να γίνει και πως η ίδια θα είναι υποψήφια, όπως επίσης προφανώς όποιος το επιθυμεί μπορεί να είναι υποψήφιος.
«Εμείς δεν θα εγκλωβιστούμε στην εσωστρέφεια. Αυτό είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», είπε, πιθανότατα ευχόμενος να έχει …δίκιο.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ……
    === ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ….

  2. FEMA 23:04 21/10/2020

    ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΑΙ—ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ,ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ——ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕ,Ι ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ?

  3. Μπράβο !
    Θα δούμε έτσι, μετά τις καθορισμένες εκλογές για αρχηγό στο ΚΙΝ. ΑΛ. , αν θα υπάρξουν άλλοι φελλοί τύπου Ραγκούση !
    Αν δηλαδή όσοι δεν εκλεγούν να πάνε σε άλλα κόμματα χωρίς ιδεολογία και αρχές , ήθος και πολιτικό ύφος .
    Αν υπάρχουν ακόμη προδότες της παράταξης που γέννησε η 3η του Σεπτέμβρη με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου , και που στην συνέχεια έσωσε Ο Γ.Α. Π από την παρακμή και τους Τσιχατζοπουλους ….
    Ή όσους συνέχισαν την παρακμή σαν την Μαριλιζα Ξενογιαννακοπουλου , την Κατσέλη , την Καϊλή , την Μπατζελή και τον Βενιζέλο, τον Σπρίντζη, παρά τις άοκνες προσπάθειες των όσων μας θέσπισαν και διέσωσαν :
    το ΑΣΕΠ, το ΕΣΥ , τις ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις , την καταπολέμηση του μαύρου Χρήματος , των ΚΕΠ , της Διαύγειας και της οpen gov. , Την ισότητα με αξιοκρατια , θέματα από τα οποία Αφοσιώθηκε όσο δημοκρατικά όσο ποτέ και από κανέναν αλλο ηγέτη μετά το ΒΠΠ στην Πατρίδα μας η διακυβερνησης της περιόδου 2009 -2011.
    Βρείτε φίλοι μου αφοσιωμένους εργάτες με αρχές από την περίοδο εκείνη ,
    σαν τους Φίλιππο Σαχινίδη , Γιώργο Πεταλωτή, Μιχάλη Καρχιμάκη, Χαρη Καστανίδη , Γιώργο Ελενοπουλο και άλλους νεωτέρους που δεν δελεάστηκαν από καρέκλες και αξιώματα.
    Αυτούς που υπηρετούν ακόμη τις Αρχές που συγκροτούν Και εδυναμονουν την Δημοκρατία μας .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.