Neo

Ο Κατρούγκαλος «διόρθωσε» τη διαρροή ΣΥΡΙΖΑ για τα 12 μίλια!

Το να επεκτείνει κανείς τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια, με δεδομένο το Διεθνές Δίκαιο αλλά και το «casus belli» της Τουρκίας, δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Ως εκ τούτου, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, που έχοντας διατελέσει υπουργός Εξωτερικών ξέρει τα θέματα καλά, φρόντισε να «διορθώσει» την αρχική διαρροή της Κουμουνδούρου, η οποία παρουσίαζε την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητεί επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στην Κρήτη και την ανατολική Μεσόγειο γενικώς και… αορίστως. «Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στην επέκταση των χωρικών υδάτων μας νότια και ανατολικά της Κρήτης και να καταστήσουμε ξεκάθαρο προς κάθε πλευρά ότι εξετάζουμε την προοπτική επέκτασης τους και στα νότια της Κάσου, της Καρπάθου, της Ρόδου και στο σύμπλεγμα του Καστελόριζου», δήλωσε, στον αντίποδα, ο Κατρούγκαλος, καθιστώντας σαφές ότι ως προς τα Δωδεκάνησα και το σύμπλεγμα του Καστελορίζου, η Ελλάδα απλώς πρέπει «να καταστήσει ξεκάθαρο ότι εξετάζει την προοπτική επέκτασης» των χωρικών υδάτων. Και, προφανώς, άλλο «εξετάζω την προοπτική επέκτασης» και άλλο… η ίδια η επέκταση.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 23:17 17/10/2020

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ Κ ΓΛΥΚΑ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,

  2. FEMA 23:04 17/10/2020

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ———ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ 6 ΝΜ———-ΠΕΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ—— ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12ΝΜ ΤΩΡΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?——ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ———-ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.——ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ CASUS BELLI ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΣΤΑ 6 ΝΜ—-ΤΙ ΛΕΣ?

  3. === ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ Η κα. ΦΕΜΑ KAI
    NA AΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩ-
    ΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ
    ΣΠΟΥΔΑΙΟ.
    Υ.Γ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ
    ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ ΑΣΦΑ-
    ΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΝΤΙ-
    ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

  4. FEMA 21:36 17/10/2020

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ? ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ—-ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?—–ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ —-ΔΟΞΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟΝ Π/Θ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ,—–ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΝΔ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ——ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ——-ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  5. === Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ…….Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΑΛΕΞΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΛΙΑ !!!
    === ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ,
    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ
    ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ-
    ΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ !!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.