Neo

«Στ’ άρματα» οι «γαλάζιοι» με τον Ντόκο

Έντονη μουρμούρα «έπιασαν» οι κεραίες του Neo στους κόλπους της ΝΔ για την χθεσινή απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναβαθμίσει τον Θάνο Ντόκο, τοποθετώντας τον στη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού. Βλέπετε, ο -κατά τα λοιπά εγνωσμένου κύρους καθηγητής- ήταν εκείνος που είχε θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του, με αφορμή τον σάλο που είχε ξεσπάσει εξαιτίας μίας συνέντευξής του στον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου. Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Ντόκος εκφραζόταν υπέρ της συμφωνίας συνεκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και αυτό είχε προκαλέσει πολιτικό -και εσωκομματικό- πρόβλημα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, από χθες η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ τελεί σε αναβρασμό, καθώς αρκετοί «γαλάζιοι» φοβούνται ότι η αναβάθμιση Ντόκου σε μία τέτοια συγκυρία τραβάει κι άλλο το σχοινί των προκλήσεων, δείχνει τις διαθέσεις του Μαξίμου για συμβιβασμούς στα ελληνοτουρκικά.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 15:57 14/10/2020

    ΝΑΙ,Κ ΑΘΗΝΑΙΕ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ—-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΥΤΟ ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙΑ.

  2. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΟ .Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ .ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ .ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ .

  3. FEMA 11:30 14/10/2020

    ΜΗΤΣΟΤΑΡΧΗ ΘΕΛΑΤΕ?—ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ, ΧΑΠΑΤΑ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.