ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Θεσσαλονικιώτικο μπουγιουρντί πικάντικο

Ετοιµάζουμε έναν απίθανο μεζέ που µοσχοβολά αρώµατα και γεύσεις της συµπρωτεύουσας!

20 ΛΕΠΤΑ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά

  • 1 µεγάλη ντοµάτα ώριµη, χωρίς φλούδα
  • 1 πράσινη καυτερή πιπεριά κέρατο
  • 150 γρ. φέτα Ελασσόνας
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • λίγη ρίγανη ξερή
  • 100 γρ. κασέρι Σοχού*, σε κυβάκια
  • 1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουµε ένα µεγάλο κοµµάτι αλουµινόχαρτο (30x30) και από πάνω τοποθετούµε ένα κοµµάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίµατος ίδιων διαστάσεων. Κόβουµε την ντοµάτα σε µικρά κυβάκια και την καυτερή πιπεριά σε ροδέλες κρατώντας τα σπόρια.

Βάζουµε στο κέντρο της λαδόκολλας τη φέτα, τα κυβάκια ντοµάτας, την καυτερή πιπεριά και πασπαλίζουµε µε την πάπρικα και τη ρίγανη. Περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και τελειώνουµε µε το κασέρι.

Τυλίγουµε µε τη λαδόκολλα και κλείνουµε καλά µε το αλουµινόχαρτο. Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 οC στον αέρα για περίπου 15΄.

Σερβίρουµε στη λαδόκολλα συνοδεύοντας µε φέτες φρυγανισµένου ψωµιού.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΣΕΡΙ ΣΟΧΟΥ;
Αναζητήστε το σε μεγάλα επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και ντέλι.

Πηγή: protothema.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.