ΕΛΛΑΔΑ

Από 69,90 €

Το συναρπαστικό FIFA 21 στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Στη «σέντρα» βάζει από σήμερα τους λάτρεις τους ποδοσφαίρου και του gaming το FIFA 21 που επιστρέφει δυναμικά και φιλοδοξεί να είναι η καλύτερη έκδοση όλων των εποχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στο www.germanos.gr, από 69,90 € [1].

Το νέο, βελτιωμένο παιχνίδι υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και συναρπαστικές αναμετρήσεις στους φίλους του. Με αναβαθμισμένα γραφικά, με προσθήκες σε gameplay, Career mode, Volta Football, Pro Clubs και FIFA 21 Ultimate Team, αλλά και χειρισμό για πιο ρεαλιστικές κινήσεις, το FIFA 21 προσφέρει ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, είτε για να παίξει κανείς μόνος του, είτε με τους φίλους του.

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ποδοσφαίρου και να νιώσουν το συναίσθημά του συμμετέχοντας στους αγώνες, δεν έχουν παρά να αποκτήσουν το FIFA 21 στον ΓΕΡΜΑΝΟ είτε ως απλό τίτλο, είτε να το συνδυάσουν με την κονσόλα PS4™ 500GB από 299€. Επίσης, μπορούν να το αναβαθμίσουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, στις κονσόλες της νέας γενιάς. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε προσιτές τιμές.

[1] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.