Neo

Απαντά στον Φίλη... «με το γάντι» ο Παππάς

Ο Νίκος Φίλης δεν είναι ο μόνος στον ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να επιστρέψει στην «μήτρα» της Αριστεράς, ήτοι στα κινήματα. Όμως, υπάρχουν και άλλα προβεβλημένα στελέχη της Κουμουνδούρου που θεωρούν ότι δεν φτάνει αυτό. «Είμαστε ένα κόμμα, κορμός της προοδευτικής αριστερής παράταξης της χώρας, ένα κόμμα διακυβέρνησης και κινημάτων. Τα κινήματα από τη φύση τους έχουν συγκεκριμένους στόχους. Εμείς αγωνιζόμαστε για να γίνουν τα κινήματα αυτά, οι συνιστώσες δυνάμεις της πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής. Και η πολιτική και κοινωνική αλλαγή δεν έρχεται χωρίς τη νίκη στις εκλογές και τη διακυβέρνηση», επισήμανε χθες ο Νίκος Παππάς στην ιστοσελίδα ieidiseis και τον Βασίλη Σκουρή, για να προσθέσει: «Συμμετέχουμε οργανικά στα λαϊκά κινήματα με τις ιδέες μας και τις προτεραιότητές μας. Επιδιώκουμε την ενίσχυση της επιρροής μας στις οργανωμένες δομές των κινημάτων της εργασίας, της αλληλεγγύης, της αυτοδιοίκησης ακόμα και της οργανωμένης επιχειρηματικότητας. Διεκδικούμε τη νίκη στις εκλογές». Με άλλα λόγια, το μήνυμα –όσο κομψά διατυπωμένο- είναι σαφές: καλά τα κινήματα, αλλά... δεν φτάνουν για ένα κόμμα εξουσίας. Πολλώ δε μάλλον όταν ο Παππάς βάζει, με την ίδια συνέντευξή του, στο τραπέζι του εσωκομματικού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ ένα ακόμη ζήτημα: την ανάγκη για ένα «δεύτερο κύμα διεύρυνσης» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

 

 

 

9 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 20:58 11/11/2020

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ !!!!

  2. Ανέραστα και ανικανοποίητα πολιτικά άτομα, συνήθως επιλέγουν να έχουν και τον τελευταίο λόγο σε οτιδήποτε.
    Σου τον παραχωρώ, έτσι κι ´αλλιως, ! Μη σκίζεις τα ιμάτια σου για να τον πάρεις , ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΕ !
    κουταμάρες ΘΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΘΑ είσαι πάντα εκτός θέματος,
    ΑΝ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ,

  3. FEMA 16:45 11/11/2020

    ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ—ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ—ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!—ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ !!

    ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΕΚΕΙ— ΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΙΝΑΛ !!!!

  4. FEMA 16:34 11/11/2020

    ΜΠΟΓΔΗ–ΤΑ ΕΠΑΙΞΕΣ !!!!

    ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ –ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ

    Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΑΒΑΝΙ !!!!

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ—,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

    ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΠΟΛΥ !!!!– ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ !!!

  5. Aπο πάνω , για ανέραστα άτομα έχω και άλλους χαρακτηρισμούς αν τους φέρω στην συζγηρησση , αλλά δεν θέλω να ξεφύγω ο τον σκοπόκαθε συζήτησης πολιτισμένης .
    Ούτε να καταχραστώ την φιλοξενία της ελευθεροτυπίας που μου προσφέρεται , στα πολιτικά όμως .
    Όχι σε συχαμερες τακτικές των Χρυσαυγητων , των κωστακαραμανλξ´ηκων και του της Femakoutalianou !

  6. Φαίνεται ότι μερικοί εδώ δεν καταλαβαίνουν από πολιτική συζήτηση και αρέσκονται σε ύβρεις , άναρθρες Κραυγές και ασυναρτησίες .
    Συγκρίνετε , παρακαλώ την δίκη μου θέση στο κομμάτι των νέων με το οποί καταπιάστηκα και την αντίστοιχη ή την προσωπική επίθεση στην τοποθέτηση μου , του επόμενου σχολιαστή ….
    Τώρα αν θέλει ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ , ή FEMA ή ΨΕΜΑ , ή Φασίνα ή ΜΟΥΤΣΑ και ακοινώνητη , ή κοινωνικοπολιτικα εντελώς αγράμματη αυτό άτομο .
    αφού και οι νομικές της /της σπουδές δεν φαίνονται πουθενά (! ) να μας επιβεβαιώνουν ένα ακόμη ΨΕΜΑ στα τόσα πολλά που έχουμε ακούσει από τομν εκλεκτό της Τσίπρα .
    Το ότι μετατρέπει τούτο το σάιτ σε σκουπιδοντενεκέ πρέπει να προκαλέσει την προσοχή των ιδιοκτητών του ..

  7. FEMA 11:43 11/11/2020

    ΜΟΥΤΣΕ—-ΤΗΝ ΣΚΕΛΕΑ ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣ?

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΑ !!!

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΨΑΝ !!!— ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ !!!

    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΡΑΜΠ–ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?

    ΤΟ 2021 ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!–ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ε,ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!

  8. Μωρέ τι κουμάσια είναι τούτοι εδώ ;
    Εκτός από στελέχη και γυρολόγους από αλλά κόμματα θέλουν να κλέψουν και την ονομασία των υγειών κομμάτων και κινηματοπων που ευτυχώς υπάρχουν και δρουν με πολιτική συνείδηση και χρέος προς την Δημμοκρατια μας..
    Μέσα στο κίνημα ΑΛΛΑΓΗΣ πχ. υπάρχει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα , το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και αλλά μικρότερα αλλά ουσιώδη κινήματα ομάδων και πολιτών ….
    Ας κρατήσουν τα καταδικά τους “κινήματα “ στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο Ρουβικονας , η κίνησης για τις εξόδους από την φυλακή του Κουφοντίνα και τις συναθροίσεις τους στΙς πλατείες για το κίνημα εναντίον των αποστάσεων και της μάσκας προστασίας μας από τον κωρονοιό.
    Λεπτομερώς θα σας περιγράψει και αλλά κινήματα ένα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ , πρώην FEMA .
    Όπου να ναι έρχεται !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.