ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

COSMOTE: Νέος WiFi εξοπλισμός και ταχύτητες έως 200 Μbps για δυνατό Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού

- Ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στον κόσμο του Internet και στο σπίτι

- Ο νέος εξοπλισμός διαθέσιμος και για τις επιχειρήσεις

-Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet έως 200Mbps, με την αξιοπιστία του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα, COSMOTE FIBER

Ακόμη εγαλύτερη ελευθερία στο Internet του σπιτιού προσφέρει ο νέος WiFi εξοπλισμός της COSMOTE, που σε συνδυασμό με τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed για ταχύτητες έως 200 Μbps, εξασφαλίζει αδιάλειπτη ασύρματη σύνδεση υψηλών ταχυτήτων παντού και για όλους μέσα στο σπίτι.

Βάζοντας τέλος στις λεγόμενες «νεκρές περιοχές» του WiFi, ο νέος WiFi εξοπλισμός Speedport Smart και Speed Home WiFi της COSMOTE, δημιουργεί ένα ενοποιημένο (Mesh WiFi) δίκτυο σε όλο το σπίτι, που επιτρέπει στα μέλη μίας οικογένειας να αξιοποιούν ταυτόχρονα και απρόσκοπτα τις δυνατότητες της σύνδεσής τους. Ο νέος WiFi εξοπλισμός εγκαθίσταται εύκολα, ενώ υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης του WiFi μέσα από το MyCOSMOTE App. Έτσι, η COSMOTE απαντά στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για συνδεσιμότητα υψηλών ταχυτήτων, πρόσβαση στο Internet από κάθε χώρο του σπιτιού, αλλά και για ταυτόχρονη σύνδεση από πολλές συσκευές ή και χρήστες.

Ο νέος εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν[1] με τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed 200, ενώ όσοι επιλέξουν κάποιο από τα προγράμματα COSMOTE Double Play (24, 50 και 100 Mbps), μπορούν να τον αποκτήσουν με επιπλέον μηνιαία μίσθωση 2,5€/μήνα, για τη διάρκεια του συμβολαίου τους[2].

Περισσότερα για τα διαθέσιμα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed έως 200Mbps: εδώ.

Οι επιχειρηματίες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ολοκληρωμένη WiFi λύση της COSMOTE ενάντια στο αδύναμο WiFi, που συνδυάζει Router με Mesh Repeater, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτο σήμα στους χώρους της επιχείρησής τους. Ο νέος εξοπλισμός διατίθεται δωρεάν με τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play Fiberspeed 200 και, αντίστοιχα, με επιπλέον 2,5€/μήνα, για τη διάρκεια του συμβολαίου στα προγράμματα COSMOTE Business Double Play (24, 50 και 100 Mbps).

Πληροφορίες για τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play Fiberspeed έως 200Mbps: εδώ.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τον νέο εξοπλισμό Speedport Smart & Speed Home WiFi ή/και το πρόγραμμα σταθερής που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες τηλεφωνικά στο 13888 ή στο cosmote.gr. Για να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα των ταχυτήτων στην περιοχή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική σελίδα: cosmote.gr.

 COSMOTE FIBER: Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα  

Χάρη στις επενδύσεις του Ομίλου ΟΤΕ, πάνω από 3,3 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε πολύ υψηλές ταχύτητες Internet έως και 200Mbps, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, το COSMOTE Fiber.

Παράλληλα, μέσω της υποδομής Fiber To The Home, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200 Mbps με δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον σε 1Gbps. Σήμερα, πάνω από 250.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το κτίριο (FTTH), ενώ στόχος είναι να ξεπεράσουν τις 300.000 έως το τέλος του έτους.

Οι ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν σύνδεση FTTH, μπορούν να επωφεληθούν από την ειδική επιδότηση ύψους €360, μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), επιδοτώντας το πάγιο των προγραμμάτων με €13/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €48.

Για τη διαθεσιμότητα, τους δικαιούχους και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site www.sfbb.gr.

[1] Με τη μορφή χρησιδανείου.

[2] Σε περίπτωση κατάργησης της ευρυζωνικής σύνδεσης γίνεται επιστροφή του εξοπλισμού από τον συνδρομητή σε ένα κατάστημα COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε προγράμματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.