ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση του ΓΓ του ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση αντί να επιτάξει χωρίς αποζημίωση τον ιδιωτικό τομέα υγείας, τον επιδοτεί

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να αγνοεί επιδεικτικά τις ανάγκες του λαού μας και τις διεκδικήσεις των νοσοκομειακών γιατρών και υγειονομικών. Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται δραματικά. Η κυβέρνηση αντί να επιτάξει πραγματικά, χωρίς αποζημίωση, τον ιδιωτικό τομέα υγείας, εντάσσοντας όλες τις υποδομές και το προσωπικό σε ένα ενιαίο κρατικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, χτες, με τροπολογία της αποφάσισε το δημόσιο να αγοράζει υπηρεσίες από τον ιδιωτικό τομέα! Αυτήν την επιδότηση του παρασιτικού ιδιωτικού τομέα υγείας η κυβέρνηση την ονομάζει επίταξη. 'Αλλοθι σε αυτό έδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, που ψήφισαν την τροπολογία της κυβέρνησης» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για την τροπολογία του υπουργείου Υγείας.

«Τα χρήματα που δίνει η κυβέρνηση στον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος συνεχίζει να θησαυρίζει με τα τεστ και τις νοσηλείες, θα μπορούσαν να δοθούν για να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας σε μέσα και υποδομές, για να προσληφθούν γιατροί στις ΜΕΘ, περισσότεροι από αυτούς που ανακοινώθηκαν, που όχι μόνο έρχονται καθυστερημένα, αλλά αποτελούν και σταγόνα στον ωκεανό των ελλείψεων. Μάλιστα, η κυβέρνηση ανακοινώνει τις 300 προσλήψεις γιατρών με την μορφή του κατ' επείγοντος, την στιγμή που από τον Μάρτη, όταν το απαιτούσαν οι υγειονομικοί, έλεγε πως δεν γίνεται. Τελικά γίνεται και αποδεικνύεται πως ήταν κυβερνητική επιλογή η μη ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας» πρόσθεσε.

«Το ΚΚΕ απαιτεί μαζικές προσλήψεις υγειονομικών στο δημόσιο σύστημα υγείας και επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και πρόνοιας εδώ και τώρα. Και όταν λέμε επίταξη εννοούμε επίταξη» κατέληξε στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. FEMA 13:27 07/11/2020

  ΚΟΚΟΥΕΔΕΣ—ΣΙΧΑΜΑΤΑ !!!!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ?

  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ !!!!!!!!!

  ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!

  ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΣΙΤΑΤΑ—-ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ!!!!!

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ—ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ—ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

  ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

  ΜΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ !!!

  ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ—ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ—ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ !!!!

  ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ–ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.