ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός-Εφές 77-80

Δεν βρήκε αντίδοτο στον Μίτσιτς

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε καλά απέναντι στην Αναντολού Εφές, «πλήρωσε» όμως την κακή 3η περίοδο, όταν δέχτηκε επιμέρους σκορ 14-23, αφού αν και αξίωσε την ανατροπή στο τέλος, δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει, στο ΟΑΚΑ. Στην ήττα των «πρασίνων» με 77-80 από την Εφές, για την 8η αγωνιστικής της Euroleague, ρεκόρ καριέρας έκανε ο Σέλβιν Μακ, στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στη διοργάνωση, σημειώνοντας 18 πόντους με 3/4 τρίποντα. Εν τη απουσία του τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός, λαμβάνοντας υπ' όψη πως έχει κάνει πολύ λίγες προπονήσεις με τους «πράσινους».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης δεν ήταν άλλος από τον Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 33 πόντους (5/7 τρίποντα) κι ενώ το προηγούμενο ήταν οι 27 πόντοι από τις 7 Νοεμβρίου 2019 στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό. Η τουρκική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον μεγάλο αστέρα της, Σέιν Λάρκιν, αλλά και τον Αμερικανό σέντερ Μπράιν Ντάνστον. Tραυματίστηκε ο Ροντρίγκ Μπομπουά μετά από 1 λεπτό και 9΄΄ από την είσοδό του στο παρκέ και δεν επέστρεψε στο ματς.

Αυτή ήταν η 4η ήττα του Παναθηναϊκού και δεύτερη διαδοχική σε έξι αγώνες, ενώ η Αναντολού Εφές πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη της και 4η στο σύνιλο σε 7 αγώνες.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 40-36, 54-59, 77-80

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.