Neo

Δεν βρήκε router και αγόρασε με… 22.000 ευρώ!

Σε μπούμερανγκ εξελίσσεται η περίφημη ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τον προχθεσινό διαξιφισμό του με το Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, όταν τού είπε πως «ούτε router βρήκε όταν μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου». Καίτοι η πρώην Γενική Γραμματέας του γραφείου Πρωθυπουργού, Γιάννα Πεππέ, διέψευσε (http://www.matrix24.gr/2020/11/ki-omos-vrike-ochi-ena-alla-polla-router-sto-maximou/) τους ισχυρισμούς Μητσοτάκη, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός είχε βάλει πολύ ψηλά τα… κριτήρια για τον ηλεκτρολογικό και διαδικτυακό εξοπλισμό που ήθελε στο γραφείο του. Δεν εξηγείται, άλλωστε, αλλιώς, το έγγραφο από την «Διαύγεια» που είδε το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει ότι τρεις μήνες μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, η Γενική Γραμματεία πρωθυπουργού δαπάνησε… 22.000 ευρώ για εξοπλισμό και λογισμικό ασφαλείας δικτύων! Συγκεκριμένα, με απόφαση του γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, εγκρίθηκε τον Οκτώβριο του 2019 η «δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι δύο χιλιάδων ευρώ (22.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Ειδικός Φορέας 1023-602-0000000, λογαριασμός 3120301001, οικ. έτους 2019, για την προμήθεια εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού και λογισμικού ασφαλείας δικτύων». Αν δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης 22 χιλιάρικα για… router και υπολογιστές, φανταστείτε τί θα γινόταν αν έπρεπε να αλλάξει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο…

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Με προόδους της κοινωνίας και του κράτους σαν την θέσπιση της Διαύγειας γίνονται οι σοβαρές αντιπολιτεύσεις σε ανίκανες κυβερνήσεις , ή σε αυθαιρεσίες επίορκων λειτουργών κυβερνητικών οργάνων και Δ/Υ .
    Επαναλαμβάνω 22,000 € να σιγουρευτεί η ασφάλεια της Συνεννόησης του Πρωθυπουργηκου γραφείου , είναι πολύ ασήμαντο πόσον για να ξύνει τα νύχια της η αξιωματική αντιπολίτευσης για καυγά !
    Αν θέλετε όμως να δείτε τι θα ήταν μια σωστή αντιπολίτευσης για την εποχή μας υπό τις παρούσες συνθήκες , ανατρέξτε που αλλου ;
    Στον Πρώην Πρωθυπουργό μας , βουλευτή Αχαΐας και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής ΔΙΕΘΝΟΥΣ ,
    Τον Γιώργο Α. ΠΑπανδρεου ,
    που δήλωσε όπως μαςπληροφωρει Το “ΠΘ “ :
    “ To ΚΙΝ.ΑΛ. δεν χρειάζεται δελφινολογία, αλλά προοδευτική πλατφόρμα για τα νέα μεγάλα προβλήματα και τις παγκόσμιες απειλές .
    Κλιματική αλλαγή , ψηφιακός καπιταλισμός, νέες ανισότητες, τηλεργασία , τηλεκπαίδευση, νέες εργασιακές και κοινωνικές σχέσεις, πανδημίες, απειλές από βιολογικά και πυρηνικά όπλα βρίσκονται ψηλά στον προβληματισμό και την προτεραιότητες του προοδευτικού κόσμου .
    Πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν με σενάρια Επιστημονικής φαντασίας πλέον είναι πιθανότητες που απασχολούν τους πάντες και αύριο ενδεχομένως θα είναι η πραγματικότητα στην οποία πρέπει να ζήσουμε, πρωτίστως οι νέες γενιές των ανθρώπων.”
    Όσο υπάρχουν τέτοιοι οξυδερκείς και τίμιοι πολιτικοί σαν τον Παπανδρέου και όσοι πιστεύουν στην αφοσίωμενη του προσπάθεια για την Βελτιωση της Δημοκρατίας μας με Δικαιοσύνη , Πρόοδο και Ανθρωπιά , σίγουρα θα υπάρχει και ελπίδα για την Καλυτέρευση της κοινωνίας α μας και της ποιότητας της ζωής μας !
    Imagine … ! Που λέγαμε !!!

  2. FEMA 0:25 29/11/2020

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΡΓΑΡΩ?

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ?

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

    ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ?

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 4000000 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ?–ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Η ΜΗΔΕΝ

    ΕΙΣΟΔΗΜΑ?

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !!

    ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟ–ΠΕΡΙΠΟΥ 400000 ΧΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ

    ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΝ 34 000000 ΜΥΡΙΑ!!

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΡΓΑΡΩ?

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ –ΦΥΣΙΚΑ !!

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 19?

    700000000 ΜΥΡΙΑ !!!

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ –ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ !!!

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ –ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ –ΑΠΟ ΤΟΥΣ

    ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ !! ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΚΑ 14000 ΕΥΡΩ

    Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ–ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΠΕΤΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ

    ΣΗΜΕΡΑ—ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ?

  3. FEMA ο κοπρίτης που υποστηρίζεις πήρε ακόμα και τους πίνακες ζωγραφικής όταν έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Δουλεύω σε μια μικρή εξαγωγική επιχείρηση. Χθες το αφεντικό μου πήρε έκτακτη βοήθεια 14.000 Ευρώ από την κυβέρνηση λόγο της φονικής πανδημίας. Ο Τσίπρας σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που θα έκανε θα ήταν να δώσει χρήματα στους αγαπημένους του Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Τελειώσατε FEMA. Μόνο με καταστροφολογία δεν βγάζει πουθενά.

  4. FEMA 23:42 27/11/2020

    ΣΤΕΙΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ–ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ !!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!—ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ !!!!

    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ !!!!

  5. H διαύγεια όπως καθιερώθηκε στην πολιτική και οικονομική μας ζωή από την ΧΤΥΣΗ ΕΠΟΧΗ των προσπαθειών της προόδου στην Διακυβέρνηση της Περιόδου 2009-2011 είναι να την απολαμβάνουν οι πολίτες της Δημοκρατιας μας .
    Βάσει δε αυτής , μαθαίνουμε ότι δαπανήθηκαν 22000 € για την ιντερνετική σύνδεση και οργάνωση του πρωθυπουργικού γραφείου !
    MHN είσαι μίζερος αγαπητέ “Νεο “. Αυτό το ποσόν δεν είναι ούτε καν αρκετό . Όχι υπερβολικό … μαζεψου σε παρακαλώ . να είμαστε όλοι περισσότερο αντικειμενικοί
    ΑΝτιπολιτευση ναι , ΟΧΟ όμως στείρα !

  6. FEMA 10:09 27/11/2020

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΡΟΥΤΕΡ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ–ΜΕ 22000 ΕΥΡΩ !!!!!!

    ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ –ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕ!!Ι—Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.