ΕΛΛΑΔΑ

Άφαντη η 15χρονη κόρη του θύματος

Δολοφονία Αγ. Βαρβάρα: Η αστυνομία ψάχνει τον δράστη στον κύκλο της 50χρονης

Τον δράστη που ευθύνεται για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα αναζητά η αστυνομία στον στενό κύκλο του θύματος. Όπως εκτιμούν ειδικοί αναλυτές σε υποθέσεις ανθρωποκτονίας, ο δράστης δεν σκόπευε απλώς να σκοτώσει τη γυναίκα, αλλά να την κάνει να υποφέρει, καθώς την είχε δέσει με υφασμάτινους ιμάντες στα χέρια και στα πόδια, ενώ το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Σημειώνεται ότι το σπίτι είχε ψαχτεί, ενώ στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 50χρονη γυναίκα εδώ και έναν χρόνο υπέφερε από τον θάνατο του συζύγου της, ενώ πάλευε να τα βγάλει πέρα για να επιβιώσει μαζί με τη 15χρονη κόρη της, δουλεύοντας περιστασιακά ως καθαρίστρια. Όπως είπε στο protothema.gr ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, στην οποία διέμεναν μητέρα και κόρη, το θύμα ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, αλλά τον τελευταίο καιρό είχε οικονομικά προβλήματα και κάποιες προστριβές με την κόρη.

Το έγκλημα έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, όταν η ξαδέρφη της 50χρονης ειδοποίησε την αστυνομία επειδή ανησύχησε, καθώς η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες. Η αστυνομία αναζητά και τη 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία είναι εξαφανισμένη και δεν αποκλείεται να κινδυνεύει και η ίδια.

Με πληροφορίες από protothema.gr / Δ. Πώποτας-Ά. Καλύβα

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.