ΕΛΛΑΔΑ

Ο τομεάρχης Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ

Δρίτσας: Ημέρα τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων

Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας δεν μειώνουν σε τίποτα την έντονη φόρτιση που έχει το μήνυμα της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που γιορτάζεται σήμερα, αναφέρει σε δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Εθνικής 'Αμυνας, Θοδωρής Δρίτσας και εξηγεί: "Γιατί είναι ημέρα, τιμής και αναγνώρισης στην προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν αφορά μόνο τις ίδιες αλλά συνδέεται άμεσα με τους αγώνες και τις επιδιώξεις του ελληνικού λαού, για ελευθερία, δημοκρατία, ειρήνη, ανεξαρτησία και κυριαρχία".

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα, αναφέρει στην δήλωσή του, μετά και από τις οδυνηρές και επώδυνες εμπειρίες του παρελθόντος, στη συντριπτική τους πλειοψηφία εργάζονται με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση για την 'Αμυνα της χώρας, αλλά και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής δημοκρατικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας. Προσθέτει ότι "Σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες μάλιστα, η 'Αμυνα και η ακεραιότητα της χώρας, εξαρτώνται πάνω απ' όλα από την κοινωνική συνοχή, αναπόσπαστο τμήμα της οποίας είναι η ενότητα λαού και στρατού".

Κλείνοντας αναφέρει ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εμπιστεύεται, τιμά και στηρίζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, την ηγεσία, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατευμένους στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες, αλλά και το πολιτικό προσωπικό, που επικουρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις σε κρίσιμα και χρήσιμα πεδία. Εύχεται σε όλες και όλους, χρόνια πολλά και δύναμη"

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. “ ….Οι Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα, αναφέρει στην δήλωσή του ( o κ. ΔΡΙΤΣΑΣ που είναι και ο θεωρητικός καθοδηγητής Των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ) μετά και από τις οδυνηρές και επώδυνες εμπειρίες του παρελθόντος, στη συντριπτική τους πλειοψηφία εργάζονται με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση για την ‘Αμυνα της χώρας, αλλά και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής δημοκρατικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας. ….. “
  είναι άραγε έτσι ;
  … αν δεν τους εμποδίσουν τα κομματικά λαμόγια όπως ελογου του για να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει.
  Θυμάστε , πιστεύω , τι έκανε ο κύριος αυτός σαν υπουργός υπεύθυνος του Λιμενικού Σώματος !
  Αν όχι , να σας το υπενθυμίσω …:
  Διέταξε τα Λιμενικά όργανα , όταν πήρε ελικόπτερο και έφθασε από την Αθηνα στην Αίγινα, στον τόπο του εγκλήματος πριν από οποιονδήποτε άλλον , προκειμένου να διατάξει τους λιμενικούς αςτυνομικούς να μην συλλάβουν τους φονιάδες ( πέντε (5) ) αθωων ανθρώπων με ένα το ταχύπλοο σκάφος που όπως αναφέρθηκε πιλοτάρηζε ένας γόνος υπουργού της ΠΦΑ διακυβέρνησης μας !
  Ποτέ δεν έγινε η δίκη τους . Όλα κουκουλώθηκαν !
  Τα μεγάλα λόγια λοιπόν , θέλουν και αντίστοιχες πραξεις.,
  ο κ. Δρίτσας όμως μόνο πράξεις ντροπής μας έχει προσφέρει !

  Σαν ακόμη την πρόσληψη της θυγατέρας του στην ΒΟΥΛΗ , αλλά εκτός ΑΣΕΠ και με μόνιμη ιδιότητα μάλιστα .
  Θεωρίες επισκόπου λοιπόν.
  αλλά πεπραγμένα ή ελεγχόμενα από τα οπίσθια της Μυλωνούς του χωριού

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.