ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα υψηλά πρόστιμα για τους παραβάτες

Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για το Πολυτεχνείο: Απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων σε όλη την επικράτεια, από 15 έως 18 Νοεμβρίου

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται όλες οι δημόσιες συναθροίσεις στις οποίες συμμετέχουν 4 η περισσότερα άτομα σε όλη τη χώρα, από την Κυριακή στις 06:00 το πρωί, έως και την Τετάρτη 18/11/2020 στις 21:00.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι υψηλά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. TO MATRX24 ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ [ΕΛΛΗΝΩΝ ]Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ……Ο ΦΕΛΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ……ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ ,ΤΟ ΟROYTS REIS »ΔΕΝΕΙ »ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙX24 ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ ..ΟΨΟΜΕΘΑ.

  2. TO MATRX24 ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ [ΕΛΛΗΝΩΝ ]Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ……Ο ΦΕΛΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ……ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ ,ΤΟ ΟROYTS REIS »ΔΕΝΕΙ »ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙX24 ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΟΨΟΜΕΘΑ .ΒΑΖΕΙ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.